Belirtiler durdu

Kizlar selam 5+4 haftalik gözüküyor ama 2 gundur belirtileri hafifledi agri sizi yok gayet iyiyim normal mi

Şiddetli ağrı kanama vs olur ise endişe et onun dışında ufak tefek ağrılar belirti artışı belirti kaybolması normal :sweat_smile: hamileliğimin başından beri göğüs hasasiyeti halsizlik sık idrar akıntı gibi şeyler vardı şuan bile bazen hamile olduğumu unutuyorum :face_with_hand_over_mouth:olabilir yani endişe etme

1 Beğeni

Bende kasik ağrısı dışında hic belirti yoktu inanir misin yerlesme lekesi, kanamasi vs bile olmadim problem yok o yüzden rahat ol

2 Beğeni

Normal arkadaşım yuregini ferah tut randevunuz ne zaman inşallah yakinda kalp atışı da duyarsınız burda hepimiz seviniriz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Yarin ilk randevum bakalim tesekkur ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Meraba kizlar 7+4 gebeyim ama kac gundur kasiklarimda agri yok daha rahat hareket ediyorum ilk gebeligim 6+4 kalbi durmustu bunda da öyle olucak diye cok korkuyorum​:pleading_face:

3 Beğeni

Sıkıntı yapmayin her zaman agriyacak değil kontrolünüz ne zaman yada isterseniz Dr iletişime geçin içiniz rahat etmesi için ama bence bı sıkıntı yok

2 Beğeni

1 hafta önce gittim sorun yok dedi cok teşekkür ederim

1 Beğeni

Allah razi olsun sizden valla icime su serptiniz bi kere olunca oyle korktum bende

1 Beğeni

Amin inşallah hepimizinkini​:star_struck::star_struck::star_struck:

1 Beğeni

Hamilelik belirtileri bir kaybolup bir geri gelebiliyor bende şuan mesajla 17 haftalığım ancak hiçbir belirti hissetmiyorum sık lavabo dışında yani endişe etme olabiliyor bazen

1 Beğeni

Ewet bende de var lavabo digerleri azaldi icim rahatladi biraz sagolun​:heart::heart:

1 Beğeni

Benimde ilk gebeliğim 8 haftalıkken kalbi durmuştu canım ilk gebeliğimde kasık ağrım vardı çok fazla gebelik belirtim vardı ama bu sefer adet gecikmesi dışında bir belirtim yok bende korkuyorum açıkcası diper hamileliğim gibi değil herhangi bir ağrım yok geçen hafta salı günü doktora gittim kese göründü sadece haftaya bebekte görünür inşallah bu sefer bi sıkıntı olmasın diye çok dua ediyorum inşallah sağ salim kucağımıza alırız bu sefer bebeklerimizi

2 Beğeni

Amin inşallah canım :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sende sag salim kucagina alirsin inşallah :star_struck:tüm anneler hakkediyo

Bende 5+5 haftalık gebeyim. Bazen 3 gün hiç ağrı olmuyor bazen akşama kadar sızlama oluyor. Doktorla detaylı konuştum rahmin genişlediği için dengesiz ağrılar çok normal strese sokma sakın kendini dedi. Bu günlerin tadını çıkar canım hemen en kötüsünü düşünme sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sagliksiz gebeliklerden sonra saglikli gebelik geçirme orani çok yüksek hormon dengesizliklerjnden kaynakli hafif kasik agrisi regl olacakmiş gibi ara ara sicaklanmalar mide bulantisi baş agrisi ve bel agrisi çok normal bişeydir korkmayin tatliş anneler bebisler sizi biraz yoracak :face_with_hand_over_mouth::joy:

2 Beğeni

Allah korusun Bebeğin kalbi durunca anlaşılıyor mu herhangi bir belirti vücutta sende bir değişiklik oluyor mu :pleading_face:

Kasiklarim agriordu cok egilip kalkinca simdi yok yarin kontrole gitcem

Her gebelikte ağrı olacak diye bir şey yok, içinizi karartmayın :blush: