Kolaylıkla gelsinler bebislerimiz sağlıklı şekilde çıkalım bebislerimizle
üc kişilik kurduğum hayallerim gerçekleşir inşallah Allah’ın izniyle
Bende bugün gidip yatışımı yapıp geri eve gelecem canım. Yarın sabah 6 da hastanede olacaz inşallah hastane yakın arabayla 10 dk kızım da var 4 yaşında yengem hastanede çalışıyor enfeksiyon var yatışını yap eve git kalma dedi sağolsun. 1:30 gibi gidecem inşallah hastaneye
Ben de tam tersi genel oldum ama psikolojik olarak sizinle aynı şeyi yaşıyorum. Doğumum çok rahat geçti, sonrası da çok rahattı ama genel uyuduğum için hiçbir şey anlamadan bebeğim kucağimdaydı. Sanki ben orada değildim ve herşey benim dışımda olup bitmiş gibiydi. Bu yüzden psikolojik olarak sonrasında etkilendim. Bebeği en son ben gördüm vs. Çok isterdim aslında doğar doğmaz görmeyi, hem içimde hem aklımda kaldı bu.
Benimde öyle olacak yarın sabah 10da gidip kan verip yatış yaptircam öglen 1den sonra hicbisey yiyip icmicem akşam 6bucuk 7 gibi falan ameliyata alacak herhalde kendine geldiğin zaman mesaj atarsın sağlıcakla çıkın ikinizde canım
İlk bebeğin miydi
Ben genel olmayı da düsündüm ama sonrasında ayilınca ağrım oldu dayanilacak ağrı ama mecbur öyle olmak zorundaydım bu zorunlugum yok da sakinleştirici istesem mi diye düşünüyorum şimdi de
Evet ilk bebeğim.
Bunu anestezi doktoru ile konuşmak daha iyi oluyor. Ben de mecburiyetten genel oldum, anestezi doktoru ile konuşup spinal istediğimi söylemiştim o beni ikna etti neden genel olması gerektiğine.
İkinciyi belden uyuşturmali olursun sağsalim sağlıcakla kucağına almışsın en önemlisi bu canım
Neden zorunlu hale geldin ki bi sorun mu vardı
Gebelik zehirlenmesi yaşadığım için acil sezaryene alındım.
Bidaha yaşatmasin herkesin gönlüne göre versin Allah
Allah razı olsun bacım. Ben yatışımı yapıp izin alıp eve gideyim dedim nst çekildi kalp atışları düzensiz dedi yatırdılar. Ya bu gece yada yarın sabah girecem ameliyata Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Rabbim sag saglim evlatlarınısı kucagına almayk naısl etsinç insallah kendineze geldiginşz zaman bizimle paylaşırsınız
Gözetim altında olmanndaha iyi olmuş canım Heyecan korku var mı sizde de
Amin sağolasın tabi paylaşırım
Bacım sancı çıktı bende doğum yaptım rabbim senide kurtarsın inşallah
Sezeryan dogum mu yaptınız gözünüz aydın
Gözün aydın canım nasılsın bebiş nasıl
2 sezeryan oldum belden 3. Olacağımın Allhın izniyle öyle korkulacak bişey yok acı falan hissetmiyorsun zaten anastesiyo kolay atmak adına nescafe bitter çikolata falan alın yanınıza bol bol su için hemencik toparlanın inşAllah