Bebişlerinize nereden kıyafet alıyorsunuz 🙄

Selam hanimlar bebislerinize veya doğacak bebislerinize kıyafetleri nerden aliyosunuz hiçbir şey gözüme güzel gelmiyor ya sadece 3 parça bı şey alabildim :face_holding_back_tears:

4 Beğeni

Carters in kız bebek kıyafetleri çok güzel Zeyno belki kızım olur diye favorilemiştim bı bak istersen :heart_eyes:

Trendde falan mı var tek başına bı site mi kuzu

ilkim bebe cok cok guzel hemde cok kaliteli çıldırns çok güzel bir bakin buralara instagramdan

1 Beğeni

Ayyy şimdi baktım çok tatlı şeyler var sipariş vermiş miydiniz instadaki sitelere güvenemiyorum :person_shrugging:

Trend de var ama kendi satıcısı değil internet sitesi de var ilkim bebede güzel daha önce oğullarıma almıştım kaliteli

Yaa memnun kaldiysan süper bende siteyi beğendim :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Evet güvenilir :cherry_blossom:

1 Beğeni

Kesinlikle carter’s derim :heart_eyes: inanılmaz kaliteli. Yenidoğan 5 tane zıbını 3 aylık olana kadar giydirdim. Her gün yıkandı, kurutmaya girdi. Bir kere bile rengi atmadı, çekmedi. Ben siteden de mağazadan da aldım. Sitesi güvenilir. Sitesinde satılan Oshkosh ürünlerini bilmiyorum ama. Mağazada kumaşları güzel gelmişti elime.

1 Beğeni

Minicity firmasını da tavsiye ederim. Fiyatlar çok uygun ve çeşitlilik çok fazla. Uygulmasi da var, siteden de alisveris yapabilirsiniz. Musteri temsilcileri vs ilgili.

2 Beğeni

cok guzel cok kaliteli hepside geldi bayildim guvenerek alabilirsin panço ile eş deger

Minicity hmm ona da bi bakayım

Hmmm carters iki oldu tamam ona da bakcam :face_holding_back_tears:

H&M, Zara, Chakra, Minycenter, little gusto, cigit ve İdilbaby bunlara da bakabilirsin. İdilbaby içinde Mamino diye bir marka var onun ürünleri de güzel.

2 Beğeni

Zara,Defacto,H&M,Carter’s,MiaBaby şimdiye kadar aldığım yer çok memnunum​:pinched_fingers:t2:

3 Beğeni

Ay süper hepsine bakcaaammmm

1 Beğeni

Yaa süper çok teşekkür ederim :purple_heart:

2 Beğeni

E bebekden yada civilden daha bilmiyorum cinseyetini öğrenrisem burlardan alışveriş yapıcam

Kız sen cinsiyet ogreneli kaç gün oldu da… dogurana kadar nasıl sabredeceksin

E-bebekte hiç güzel şeyler yok civil gitmedim daha