Selam hanimlar bebislerinize veya doğacak bebislerinize kıyafetleri nerden aliyosunuz hiçbir şey gözüme güzel gelmiyor ya sadece 3 parça bı şey alabildim
Carters in kız bebek kıyafetleri çok güzel Zeyno belki kızım olur diye favorilemiştim bı bak istersen
Trendde falan mı var tek başına bı site mi kuzu
ilkim bebe cok cok guzel hemde cok kaliteli çıldırns çok güzel bir bakin buralara instagramdan
Ayyy şimdi baktım çok tatlı şeyler var sipariş vermiş miydiniz instadaki sitelere güvenemiyorum
Trend de var ama kendi satıcısı değil internet sitesi de var ilkim bebede güzel daha önce oğullarıma almıştım kaliteli
Yaa memnun kaldiysan süper bende siteyi beğendim
Evet güvenilir
Kesinlikle carter’s derim inanılmaz kaliteli. Yenidoğan 5 tane zıbını 3 aylık olana kadar giydirdim. Her gün yıkandı, kurutmaya girdi. Bir kere bile rengi atmadı, çekmedi. Ben siteden de mağazadan da aldım. Sitesi güvenilir. Sitesinde satılan Oshkosh ürünlerini bilmiyorum ama. Mağazada kumaşları güzel gelmişti elime.
Minicity firmasını da tavsiye ederim. Fiyatlar çok uygun ve çeşitlilik çok fazla. Uygulmasi da var, siteden de alisveris yapabilirsiniz. Musteri temsilcileri vs ilgili.
cok guzel cok kaliteli hepside geldi bayildim guvenerek alabilirsin panço ile eş deger
Minicity hmm ona da bi bakayım
Hmmm carters iki oldu tamam ona da bakcam
H&M, Zara, Chakra, Minycenter, little gusto, cigit ve İdilbaby bunlara da bakabilirsin. İdilbaby içinde Mamino diye bir marka var onun ürünleri de güzel.
Zara,Defacto,H&M,Carter’s,MiaBaby şimdiye kadar aldığım yer çok memnunum
Ay süper hepsine bakcaaammmm
Yaa süper çok teşekkür ederim
E bebekden yada civilden daha bilmiyorum cinseyetini öğrenrisem burlardan alışveriş yapıcam
Kız sen cinsiyet ogreneli kaç gün oldu da… dogurana kadar nasıl sabredeceksin
E-bebekte hiç güzel şeyler yok civil gitmedim daha