Kızlar ben bu cihazdan aldım bebeğimin sesini istediğim an dinliyorum. Ben de çevremde kullanan biri vardı onun tavsiyesi üzerine aldım. Belki size de fikir olur. Şuan 8+3 teyiz, az da olsa duydum sesini çok güzel
Yaaa bunu bende almak istedim ama 16. Haftadan sonra duyabiliyosunuz falan yazmıştı çünkü pimpirikliyi bı gebeyim maalesef
Ay adı ne bununn
Nereden aldınız acaba bende istiyordum bir türlü içime sinmedi baktıklarım
Saglik ocagi ebemiz 17. Haftadan sonra bununla duyabilirsin demisti. Rahatlikla duyabiliyor musunuz? Duyamazsam daha tedirgin olurum ben
Ya cihazı nerden nasıl bulabilirim
Trendyol da var bende almayı düşünüyorum
Biz duyduk valla ama ufaklık yerinde durmuyor sanırım bir orda bir burda. Benim arkadaşım da kullandı o da ilk haftadan itibaren duydu
Trendyolda var kuzum fiyatı da uygun aslında
Çok cılız bir ses de olsa fark ediliyor
Yaa link atar mısınız
Tesekkurler
Ozel bir jel ile mi kullaniyorsunuz
Çok fazla dinlemeni tavsiye etmiyorum doktorlar da aynı şekilde tavsiye etmiyor Allah muhafaza özellikle ilk zamanlar çok zarar verebilir normal sinyal değil ısıya dayalı sinyaller yolladığı için bebeğin kalbini çok fazla yoruyor dikkat edelim inşallah
Bunu bildiğim iyi oldu çok teşekkür ederim
Jel de aldım jelle kullandım
Ya bn de istoyorm adı ne olarak geçiyor
Nabız dinleme cihazı diye aratırsanız bulursunuz, trendyolda var
Dopler cihazı sanırım bu. Bumla dinlemek iyi değil doktorlar bile ısındığı için fazla tutmuyorlar dopleri. Bumun yerine steteskop öneririm. Benim vardı kaybettim ilk çocuğumu kalbini hep onla dinledim aşırı net duyuluyor