Bebişimin Cinsiyyetini Öğrendik🥰

Çok tşk ederim Cansucum​:rose::smiling_face_with_three_hearts:

Hayırlı olsun canım. Sağlıklı doğsunlar hepsi İnşAllah

1 Beğeni

13 haftalık

2 Beğeni

Yav bacım maşallah ne güzel öğrenmişsin Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı kolaylığıyla kucağına almayı nasip etsin bana da dua et de ben de öğreneyim iyice meraklandim bu doktorların garazi banamidir bilemiyorum kimse ne tahmin yapıyor ne cinsiyetin c sinden bahsediyor :sweat_smile:

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım. Hepimiz sağlıklı, hayırlı kucağımıza alalım İnşAllah. Kaç haftalık oldun ki neden söylemiyolar​:joy:ben 13haftada gittigimde henuz erken demişti 18haftaya kadar zor sabrettim göbeğim çatladı:joy:

1 Beğeni

Aman bacım,18 hafta imissin sen :sweat_smile:ben de 13 haftalığım şuan çoğu kişiye 12 de neyin diyorlar hele de özellikler ben özelde de devlette de o kadar muane oldum kimse bir tahmin bile yapmadı :sweat_smile:

3 Beğeni

Aman bende sandim ki 20 haftalık falan oldun söylemiyolar kız daha erken dur bi :joy:

2 Beğeni

Daha erken sen biraz daha bekle senin ki belli 16 haftada gösterecek içime öyle doğdu :hugs:

1 Beğeni

Hayırlısı içim hala kıpır kıpır napim :sweat_smile:

2 Beğeni

O kadar beklemişim gibi heyecan var doğru yaşlandım ya :face_with_hand_over_mouth::rofl:

2 Beğeni

Bende çok heyecan yapardım ya öğrenene kadar​:joy:

2 Beğeni

Vatana ,millete ve ailesine hayirli evlat olsun inşallah .:palms_up_together::heart:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim hepimizin evlatları İnşallah canım​:palms_up_together::rose:

2 Beğeni

Öğrendiniz mi cinsiyetini ve kontrolün nasıl geçti

2 Beğeni