Merhaba kızlar benim kızım Anne karnındayken nadir görülen Kordon’da tek damar vardı doktorlar down sendromlu yada genetik bir hastalıkla dünya’ya gelecek diye aylarca bize korku verdiler imzalar falan biz bebeğimizin dünyaya gelmesini istiyoruz dedik bu durumu yaşayan var mı çok merak ediyorum kızım sağlıklı doğdu ama biz devamlı onkolojiye götürüyoruz trombosit değerleri düşüyor hatta kaç kez fakülte hastanesinde. Yattı bazı sebeplerden dolayı mama vermeyi kestik gücümüz yetmedi doktoru inek sütü hiç iyi değil dedi merak ediyorum benim gibi bu şekilde bebeğini dünya’ya getiren var mı şu an 17 aylık ama çok minnion geç yürüdü geç diş çıkardı en ufak bir şeyde hemen hasta oluyor bilgilerinize ihtiyacım var.
Daha önce bu konuyu anlatmak hiç aklıma gelmedi kardeşim anlattı yaz belki senin gibi vardır orada diye yazmak istedim
Bilmiyorum maliyeti yüksek testler var dediler bize eşimin bekarlıktan kalma borçları yüzünden çocuğuma hiç bir şey yapamadim
Merhaba çok sağol canım
Şöyle anlatım evet oluyor bir defa normal kontrole götürdük o gün acil yatışı yapıldı bir ilaç verildi ve doktor dedi ki düşseydi iç kanama geçirirdi ve hayatıni kaybeder di o yüzden dikkat edilmesi gerekiyor sürekli gözüm üzerinde ama düşmûyor diyemem Amin bacım Allah’tan gelen bir durum elden ne gelir
Pıhtı değil beyaz kan değerleri kritik seviyeye düşüyor ve bunun sebebini hala bulamadılar
Şu an Trabzon’da Fakülte Hastanesi’ne götürüyoruz başka bir yere götüremem şu an ama ne zamana kadar böyle olacak onu bilmiyorum beslenmesi vücut temizliği hep organik malzeme olması gerekiyor çünkü alerjik reaksiyon gösteriyor ne bileyim Allah yardımcımız olsun inşallah
Geçmiş olsun
Çok sağ ol canım galiba. Burada bu durumu yaşayan yok zaten nadir bir durum
Merhaba canım, tek kordon değilde . Göbek kordonunda tek arter olması durumunu yaşamışsın muhtemelen. Gebelik sürecinde bebeğinin kilosu hastasından gerimiydi. Veya gelişme geriliği denebilecek kadar bebeğin 3 hafta geriden gelmesi durumu varmıydı?
Tek arter olan bebekler genetik rahatsızlıklı vs dünyaya gelicek bir şey yok aslında. Aksine tek arter olup güzel doğum ağırlığı ve gayet sağlıklı dünyaya gelen bebekler var. Allah yardımcın olsun . Bulunduğun ilde üniversite hastanesi veya şehir hastanesi var ise oraya götürmeni tavsiye ederim.
Merhaba evet bu durumda vardı kordda tek arter tek damar olarak teşhisi konuldu fakülte hastanesine götürüyoruz Allah büyüktür çok sağol
Dualarım sizlerle
Çok geçmiş olsun canım benim
Allah razı olsun sağ olun
Sağ ol canım