Bebekte mide genişliği (adana şehir hastanesi)

19 haftalık hamileyim dün Dr gittim bebeğimin midesinin geniş olduğunu söyledi devlet hastanesi Adana’da perinatolojiye yönlendirdi Şubat 19 gün verdi başına böyle bişi gelen veya duyan varsa yardım eder mi Adana şehir hastanesine gitmem lazım tanıdığı olan varsa da yazsın lütfen

19 haftalık hamileyim dün Dr gittim bebeğimin midesinin geniş olduğunu söyledi devlet hastanesi Adana’da perinatolojiye yönlendirdi Şubat 19 gün verdi başına böyle bişi gelen veya duyan varsa yardım eder mi Adana şehir hastanesine gitmem lazım tanıdığı olan varsa da yazsın lütfen

@adana-anneleri

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun öncellikle. Ben şehir Hastanesi’ne kadın doğum için hiç gitmedim açıkçası o yüzden maalesef bu konuda yardımcı olamayacağım ama kontol amaçlı bir seferlik özele gidebilme şansınız var mıdır?

1 Beğeni

Ben Şehir hadtabesinde Kadın Doğuma Oğuz Yücel’e gidiyorum. Perinatoloji polikiliğine de Ümran Kılınçdemir Turgut’a gittim. Memenun kaldım.

Çok geçmiş olsun. Telaş yapmayın. Farklı doktorlara gidin. Maalesef bana da bebeğimin gelişim geriliği olduğu söylendi ama şuan 30 haftalık olduk çok şükür hiç sorununuz yok. Doktorumu değiştirmiştim. Böyle bir sorun olmadığı söylendi