2 az degilmi sekerim 5 normal bence benim oglan Bile iki haftalik gunde 4 5 gidiyo butun bezleri dolu.
2aya kadar bizde de günde 5 6 drfa yapardı şimdi 1 defa
Benimki mama yediği için herhalde 2 günde bir yapıyor kakasını
evet bizde de bazen 2 günde bir oluyor o yüzden de rahatsız oluyor kaka yapmadığı için
Bizimki sıkıntı yaratmıyor çok şükür. Rahat yapıyor iki güne bir
ama 2aya kadar sütümü verirdim 5 6 defa kaka yapardı şimdi mamayla besleniyor günde 1 defa
Mama bir tık daha bağırsakları yavaş çalıştırıyor canım. Mamayla büyüyen çocuklarda maalesef kabızlık çok yaşanıyor. Rüya da mamayla büyüdü. 5 yaşına girecek ama hala kabızlık sorunu var. Cuma günü Eylül’ün kontrolüyle beraber onu da götüreceğiz
Havuç fln karnı açıyormuş onu denedin mi? Bide kayısı da iyi gelir
Benim bebe hergün yapmaya başladı eskiden 2-3 günde bir yapardı. 10 güne kadar normalmiş
bizimkide 2 3 günde bir yapıyor ama gaz sancısı azaldı gibi bizimkide her gün yapar mı? Yapsın diye özel mama var ondan veriyorum
24 saatte ortalama 8 bez degiştiriyorum bunlardan en az 4ü kakalı bazen 6 oluyo mesela sadece dün gece 4 tane kakali bezimiz vardi ama bu durum bebekten bebege degisiklik gösterebilir bence her bebegin gelisimi farkli sonuçta o az yapiyo cok yapiyo diye kıyaslamamsk lazim diye düşünüyorum
İlk aylar öyle, sizin de zamanla bu kakalı bezler azalacak
Azalsin azalsin malum bez fiyatlari hatta wcye mi alistırsam diyorum bi kac defa görmüstum öyle yapanlar var daha bebekken lavaboya alıstıriyorlar nasil oluyorsa
Tuvalet iletişimi yani Ti Eğitimi deniliyor ona ama ben uğraşamam be onla
Yapsın beze, kaç yaşına kadar yapacak sanki
Bana da cok sacma geliyo ne gereksiz bi olay ben bunu yazarken Cihangir’in hak verirmişçesine sesli bir şekilde kaka yapması cok manidar oldu gercekten
Nuran biz de aynıyız. Bu aralar fitil ile yapabiliyor
Bu sefer de ters teperse diye ben çekindim