Bebekte kaka sayısı kaç olmalı

Kızlar bu gün Ömer 5 defa kaka yaptı normalde günde 2 defa yapardı soğuk falan olmuş ola bilirmi acaba?

2 Likes

2 az degilmi sekerim 5 normal bence benim oglan Bile iki haftalik gunde 4 5 gidiyo butun bezleri dolu.

1 Like

2aya kadar bizde de günde 5 6 drfa yapardı şimdi 1 defa

1 Like

Benimki mama yediği için herhalde 2 günde bir yapıyor kakasını

1 Like

evet bizde de bazen 2 günde bir oluyor o yüzden de rahatsız oluyor kaka yapmadığı için

1 Like

Bizimki sıkıntı yaratmıyor çok şükür. Rahat yapıyor iki güne bir

1 Like

ama 2aya kadar sütümü verirdim 5 6 defa kaka yapardı şimdi mamayla besleniyor günde 1 defa

1 Like

Mama bir tık daha bağırsakları yavaş çalıştırıyor canım. Mamayla büyüyen çocuklarda maalesef kabızlık çok yaşanıyor. Rüya da mamayla büyüdü. 5 yaşına girecek ama hala kabızlık sorunu var. Cuma günü Eylül’ün kontrolüyle beraber onu da götüreceğiz

1 Like

Havuç fln karnı açıyormuş onu denedin mi? Bide kayısı da iyi gelir

1 Like

Benim bebe hergün yapmaya başladı eskiden 2-3 günde bir yapardı. 10 güne kadar normalmiş

1 Like

bizimkide 2 3 günde bir yapıyor ama gaz sancısı azaldı gibi bizimkide her gün yapar mı? Yapsın diye özel mama var ondan veriyorum

24 saatte ortalama 8 bez degiştiriyorum bunlardan en az 4ü kakalı bazen 6 oluyo mesela sadece dün gece 4 tane kakali bezimiz vardi ama bu durum bebekten bebege degisiklik gösterebilir bence her bebegin gelisimi farkli sonuçta o az yapiyo cok yapiyo diye kıyaslamamsk lazim diye düşünüyorum

1 Like

İlk aylar öyle, sizin de zamanla bu kakalı bezler azalacak

2 Likes

Azalsin azalsin malum bez fiyatlari hatta wcye mi alistırsam diyorum :sweat_smile: bi kac defa görmüstum öyle yapanlar var daha bebekken lavaboya alıstıriyorlar nasil oluyorsa

1 Like

Tuvalet iletişimi yani Ti Eğitimi deniliyor ona ama ben uğraşamam be onla :rofl::rofl::rofl:

Yapsın beze, kaç yaşına kadar yapacak sanki :rofl::rofl::rofl:

1 Like

Bana da cok sacma geliyo ne gereksiz bi olay :smiling_face: ben bunu yazarken Cihangir’in hak verirmişçesine sesli bir şekilde kaka yapması cok manidar oldu gercekten :joy::joy:

1 Like

Nuran biz de aynıyız. Bu aralar fitil ile yapabiliyor :smiling_face_with_tear:

1 Like

Bu sefer de ters teperse diye ben çekindim

1 Like