Bebekte ishal

25 günlük bebegim dunden beri az az ihsal sari renk sizce normal midir acaba birazda halsizligi var :pensive:

Mucize bebek uygulamasını indirirseniz orda sizin gibi bebişi olan anneler var daha faydalı olur. Burda çoğunlukla hamileler var

O uygulamayı da biliyorum fakat burda konu alaninda bebek de var o yüzden sordum ayrica 2. Anneligi olup tecrubeli. Olanlarda olabilir .

1 Beğeni

Mrb cnm benimde ikinci çocuğum 26 günlük sezeryanla doğum yaptım ve bu konu hakkında bende çok şikayetçiyim bebeğimin ishali durmuyor ve sürekli karın ağrısından ağlamaktan gözleri şişmiş ne yatıyor nede yatırıyor o kadar doktirlara sordum sorusturdum ama bir çare bulamadım sen bir çözüm.bir çare buldunmi hala aynımı bebiş bulduysan banada soylermisin çok perişan haldeyiz şuan

Merhaba canım. Öncelikle anneliğin hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini. Soruna gelecek okursak yediğin bir besin de yapmış olabilir. Süte geçiyor her yediğimiz besin. Birde sıcaklardan da olur. Bu süreçte bol bol emzirmelisin bebeğin susuz kalmasın. 2 günden fazla sürerse acile yada sağlık ocağına gidebilirsin. Geçmiş olsun bebişinize

probiyotik kullanıyor musunuz

Amin çok sağol canım emmesine emiyoda yani su gibi ishali var ve çoktan böyle bu durum oldukça rahatsiz ediyor beni ne yapcam inanan bilemiyorum

Yok cnm kullanmiyorum

Bi sağlık ocağına götür kuzum yada yakınsa hastaneye götür. Çok fazlaysa. Sende de var mı?

Yok bende yokta onda var ve daha öncede götürdüm hem uzman doktora hemde sağlık ocağına ama hiç bir ilaç vermediler normaldir diyip gönderiyorlar nesi normal anlamış değilim

Kuzum sadece anne sütü ile beslendiği için koyu olmasını bekleme ek gıdaya başlayana kadar sıvı olur kakası. Senin şuanda dikkat etmen gereken şey kakasının kanlı gelip gelmemesi.

benim bebiste birkaç kez ishal oldu . doktorumuz özellikle sezaryen doğum yapanlara probiyotik öneriyorum 4. aya kadar kullanın dedi bebiş için. çok iyi geldi doktorunuza danışarak isterseniz kullanabilirsiniz.

2.ayin başında da ishalinin ilerlemesinden korktuğumuz için hemen rota aşısına başladık zaten 2. ayda başlanıyor o da .belki yaptirmissinizdir ama önlem amaçlı mutlaka yapılması gereken bir aşı bence