Aş ermekten aklıma geldi de sormak istedim. Acaba doğum lekeniz varmı kızlar? Mesela benim annem bana gebeyken canı çok dalak çekmiş vermemişler çocuğa iz olur demişler. Kurban bayramı mi neymiş babam birinin hayvanını kesmiş eve de iç organlarını göndermiş temizlensin diye. Sonra annem de o eve gitmiş köy yeri tabi soba kurulu. Bulmuş o organların arasından dalağı, sobanın üzerinde alt üst etmiş görürler de yedirmezler diye acele acele yemiş daha tam pişemeden Sonra sırtının sağ tarafı kaşınmış ve kaşımış annem de. Benim şuan aynı yerde dalak şeklinde doğum lekem var Benzeri durum yaşayan kendinde yada çocuğunda olan var mı merak ettim
bende de var doğum lekem annem 3 çocuğunada hamileyken ziyarete gitmiş sizde ne denir bilmiorum tam ama hamileyken Allahın evine giden çoğu kadınlarda iz oluyo bebekte mescid falan
Aşermekten değildir bence bu durum ama benim kızımın sağ böbrek tarafında kocaman balık izi var Eşimin tarafında da kuzeninde aynı yerde aynı leke var Bir de kızımın ensesinde saçının içinde çilek lekesi var. Çilek zamanı çilek şeklini alıyor, birkaç hafta sonra geri geçiyor
O çilek lekesinin aynısı aynı yerde eşimin de var, kaynımın da, kaynımın oğlunda da hep aynı yerde Babadan oğula aktarmışlar
Turklerde cok duydum boyle inançı .
Bizde ama şoyle şey varki ,gül kokladigin zaman bebeğin alninda o cicegin her mevsiminde çocuğun alnından gül cikiyor kizarmis halde.amcamin kızından da var
Valla bilmiyorum hep öyle anlattı annem bana Sol mememin üstünde de büyük bir ben var mesela gül zamanı kızarıyor
Allahın evinə cami diyorlar turkler
neler varmis
Genetik ozaman boyle seyler
Benimde tam cenemde bogurtlen lekesi var ufacik pembe bi leke annem citlenbik diyor babam bogurtlen Bende simdi hamileyim ve cok dikkat edicem