Merhaba arkadaşlar dün geceden beri hiç durmuyor maşallah kıpır kıpır çok hareket etmesi beni biraz tedirgin etti bilgisi olan var mı sorun mu var hiç durmuyor doktora gideceğim ama bilen vardır diye sormak istedim
Aynı durumu yasadm ve doktor bu kadar hareketli olması onun sağlıklı olduğunu gösterir dedi
aynisini ben yasiyorum 19 +3 um ama 3 gundur cok hareketli ve tekmeleri kuvvetlendi bide ilk gebelik korkuyorum noluyor diye karnimda
Kız sus sus nazar değmesin sonra bi duruşa dinlenişe geçiyo kalp krizi geçirecek hale geliyoruz benimki de hareketli maşallah doktorlar hep söyler ama bi kere bi durdu 2 gün hareketsizdi beni çok korkuttu çok söylemeye karar verdim bende
Doktor kontrol saatini bekliyorum sabırsızlıkla bakalım inşallah dediğiniz gibidir
Acayip bir şey kendimi bir şekil hissediyorum tansiyonu mu bile ölçtüm normal yani
Ah valla bir oluru yok bunların maşallah sübhanallah iyi olsunlar dpap tekme atsın
Ben 12+5 im henüz hissetme falan yok. Tekmeleri hissetmek daha güzel bir duygu değil mi? Ben sabırsızlıkla bekliyorum o günleri. Birde tekmeler hareketleri can acıtıyor mu
İyi bir şey abla, merak etme
Hareketli bir bebek olacak sanki
Can açılmıyor ama dünden beri hiç bu kadar hareket ettiğini görmedim 2 saat ara ile hafif hafif oynuyordu
Anam Miraç zaten hareketli ikincisi de geliyor desene
Şu an 33. Haftadayız kemikleri sertleştiği için can acıtmıyor sadece biraz bi ora bi ora çekiştiriyo yeri daraldı artık
Bu konu 20 saat sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.
Hareketli olmasında kötü birşey olmaz ablam
Kız panik yaptım sanki diyor açın çıkmak istiyorum gibi bugün sakin
Allah yardımcın olsun