Bebeklerimizin Kilosu

MasaAllah.Rabbim kolay dogumlar nasip rtsin :two_hearts:

1 Beğeni

Kızım 26+3 de 950 gr olmuştu

Gayet iyi benim kızım da aynıydı

Nasıl anlaşıldi acaba

Normal dedi doktorunuz galiba demi bende 35 haftadayim 2300 dediler

Ciger geliştirici igne vuruldu mu size

Bana yapılmiştı erken doğum riski olduğu için

Kiloya bence fazla takılmayın bende 34 Haftaliğim Dr bebeğimin kilosunun 2361 kg olduğunu söyledi yani kilosu iyi,kötü, normal gibi şeyler demedi bu haftalarda bebeğin kilosu gr olarak 300-400 gr arası oluyor sizinki de iyii

38+6 dan 3000 kilo civarı yani zayıf dedi doktorum ne yapicam bilmiyorum sorun olur mu acaba

36 haftalığız bebeğimin kilosu 2710 dedi sizce iyi :roll_eyes:

Bence zayıf değil kilosu yeterli her yetişkin insan nasılsa onlarda öyle oluyor 40 kilo insana da zayıf diyoruz 60 kilo insana da zayıf diyoruz yapıyla alakalı önemli olan sağlıklı olması doğum kilosu çok önemli değil yeter ki ciddi derecede gerişim geriliği olmasın inanın doğduktan sonra o kadar iyi kendini toparlıyorlar ki

2 Beğeni

37+6. haftadayım 3646 kilogram oğlum :innocent:

Benimde geçen hafta 3.730 gramdı oğlum yarın 37. Haftama gireceğim bakalım durdu mu kilo alması çok merak ediyorum :smiling_face:

28 haftada 1500 dük şuan 30. Haftamdayiz bakalım ne kadar büyüdük

30 haftalığız bi hafta sonra kontrolde öğrencem oğluşumun kilosunu :smiling_face::blue_heart:

Benimde 27.haftamda o kadardı şu an 29uz 1.300 olmuşuz gayet normal sizinde şu an

37+5 3500 kilo 2 hafta önde gidiyor dedi doktor şekerden dolayı

Bunu nasıl öğrendiniz acaba

Of ya tek ben mi bilmiyom bebegimin kilosunu 4 tane farkli dok gitim dordune de sordum kilosunu soylemdiler :woman_facepalming:bunlarda mi var bir sorun :woman_facepalming:ben de merak ediyom sizin gibi ama kimse soylemiyor .