Günayy seni ayrı dinozorlu montunu ayrı yerim maşallah poğaça yanaklıma
@ezgi-y @NURAN @Zühre teşekkür ederim kızlar siz diyince fark ettim gerçekten poğaça gibi yanakları var
Allah bağışlasın çocuklarınızı rabbim tüm bebekleri korusun ve çocukları. Belki tepki gösteren olur fakat lütfen hangi platform sosyal erismi olan yer olursa olsun bebek çocuk resimlerinin paylasilmasina karşıyım. Kimsenin niyetini bilemiyorsunuz. Kimse kimseyi tanımıyor bilmiyor. Feyza Altunun paylaşımı ve röportajini da gördüm dinledim . Bence yapmayın arkadaşlar anıları resimleri size özel olsun
Çok Haklısın
Maşallah
Gerçekten dünya çok kötü bir yer. Instagram da da görüyorum paylaşımları bebeklerini para kazanmak için ortalığa ifşa eden anne babalar. Aklım almıyor. Gerçekten bir bebek bir insan dünyaya kolay gelmiyor şuan yaşayarak görüyorum ben kendi çocuğuma kıyamam benim için tüm bebekler çocuklar evladimla eşdeğer. Küçücük bir et parçası bebekten haz alan sapıklar var. Ruh hastası var türlü türlü şahıslar var. Allah korusun yavrularımızı. 37 yaşındayım çocuk değilim . Gönüllü olarak bakım evlerine gittim çocuk esirgemeye neler neler görüp duymadım ki. Bu yüzden çok hassasım . Wapsap dahil çocuklarınızın resmini paylaşmayın .
Cesurunda burun deliği kalpliydi
Ahahahha ne şanslı
Kalbini burnunda taşıyor
Bi çocuk babasına bu kadarmı benzer? Ahahahah çukulata @afrikanın_gelini54
Oy kıyamam minnak
Yaaa kıyamaammm
Burunundan sümükler kalpli çıkacak