Ay iki tel saçı vardı onlar da dökülmeye başladı
Ahahahah, vallahi Rüya Rüya’nın saçı son 2 yıldır var
Toka takma hayallerim suya düştü desene Bir de çatık kaşlı babası kılıklı İnsan biraz cilveli nazlı olur
Ayy inşaAllah Canım, Teşekkür Ederim
Amiinnn
Ahhaha ablamında bir kızı var 1buçuk yaşında . Ablam hep hayal kurardı toka takacağım diye bir sürü toka almıştı kızının saçı 2 teldi 1 buçuk yaşında ve hala az Onunkide aynı babası bizde biraz kıza benzeyip cilveli olsana diyoruz
Eyvahhhhh Rapunzel kızım olacak diye hayaller kuruyordum ben deeee
Ahhaha
Bandana takarsın sen de
Aaaaa kusura bakmaerkek güzelliği var arkasi erkek
Betüş biliyormusun oğlu var 4 yaşında onun saçı uzun Ablam içinde kalmasın diye arada onun saçına toka takıyor
Bandana takıyorum arkadan diken diken çıkıyor iki tel saçı keltoroş kızım
Aaaa tövbe de Allah isteyen herkese nasip etsin İkinciyi hayal bile edemiyorum çöktüm 45 günde
Kaderdaşız bu konuda
Neyse ki Eylül saçlı doğdu, daha dökülmedi saçları. Hatta önleri uzadı, kaşlarına değiyor artık
Oğlum olsaydı kesin ben de öyle yapardım çok hoşuma gidiyor acayip tatlı oluyorlar
Ayyyy doğuştan şanslı yavrummm Benim kızımın kaşları da yok eşim Almilayı ilk gördü Allah Allah bu çocuğun kaşları nerde ki acaba dedi
Bunu diyen ben 4 buçuk yıl dayanabildi Ama büyük çılgınlık yapmışım vallahi. Şu an Eylül olmamış olsaydı kraliçeliğimi yaşıyor olabilirdim, şu an kül kedisinin dibiyim
Şaka maka bir yana Allah sağlıktan düşürmesin yavrularımızı, Allah isteyen ve anne-baba olabilecek herkese nasip etsin inşallah
Kahkaha attım buna
Kaşları olmayan bebek mi yapmışız demiştir
Bende oyle diyordum aman aman diye kaçıyordum bak 3.hamileyim kismet
Çok zor yaaaa Hayal bile edemiyorum Kazayla olsa ne yaparım diye düşünüyorum bazen. Allah isteyenlere nasip etsin inşallah. Almilayı sağlıkla mutlulukla büyüteyim de, kâfi ya