Bebeklerimizin eğlenceli fotoları

Ay iki tel saçı vardı onlar da dökülmeye başladı :joy::joy::joy:

2 Beğeni

Ahahahah, vallahi Rüya :rofl::rofl: Rüya’nın saçı son 2 yıldır var :rofl::rofl::joy::joy:

1 Beğeni

Toka takma hayallerim suya düştü desene :smiling_face_with_tear::joy: Bir de çatık kaşlı babası kılıklı İnsan biraz cilveli nazlı olur :joy:

2 Beğeni

Ayy inşaAllah Canım, Teşekkür Ederim :hugs::revolving_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amiinnn :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ahhaha :sweat_smile::sweat_smile:ablamında bir kızı var 1buçuk yaşında . Ablam hep hayal kurardı toka takacağım diye bir sürü toka almıştı kızının saçı 2 teldi :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: 1 buçuk yaşında ve hala az​:sweat_smile: Onunkide aynı babası bizde biraz kıza benzeyip cilveli olsana diyoruz :sweat_smile:

2 Beğeni

Eyvahhhhh​:sweat_smile: Rapunzel kızım olacak diye hayaller kuruyordum ben deeee

2 Beğeni

Ahhaha​:rofl::rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Bandana takarsın sen de :joy::joy:

Aaaaa kusura bakma​:see_no_evil:erkek güzelliği var arkasi erkek

2 Beğeni

Betüş biliyormusun oğlu var 4 yaşında onun saçı uzun​:rofl::rofl::rofl: Ablam içinde kalmasın diye arada onun saçına toka takıyor :rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Bandana takıyorum arkadan diken diken çıkıyor iki tel saçı:joy: keltoroş kızım​:joy:

3 Beğeni

Aaaa tövbe de Allah isteyen herkese nasip etsin İkinciyi hayal bile edemiyorum​:sweat_smile: çöktüm 45 günde :joy:

2 Beğeni

Kaderdaşız bu konuda :muscle::joy::rofl:

Neyse ki Eylül saçlı doğdu, daha dökülmedi saçları. Hatta önleri uzadı, kaşlarına değiyor artık :joy::joy:

1 Beğeni

Oğlum olsaydı kesin ben de öyle yapardım :joy: çok hoşuma gidiyor acayip tatlı oluyorlar

2 Beğeni

Ayyyy doğuştan şanslı yavrummm Benim kızımın kaşları da yok​:joy: eşim Almilayı ilk gördü Allah Allah bu çocuğun kaşları nerde ki acaba dedi​:smile:

3 Beğeni

Bunu diyen ben 4 buçuk yıl dayanabildi :rofl::rofl::rofl: Ama büyük çılgınlık yapmışım vallahi. Şu an Eylül olmamış olsaydı kraliçeliğimi yaşıyor olabilirdim, şu an kül kedisinin dibiyim :joy::joy::rofl::rofl:

Şaka maka bir yana Allah sağlıktan düşürmesin yavrularımızı, Allah isteyen ve anne-baba olabilecek herkese nasip etsin inşallah :pray::heart:

2 Beğeni

Kahkaha attım buna :rofl::rofl::joy::joy::joy:

Kaşları olmayan bebek mi yapmışız demiştir :joy:

1 Beğeni

Bende oyle diyordum aman aman diye kaçıyordum bak 3.hamileyim kismet​:hugs::heart:

2 Beğeni

Çok zor yaaaa Hayal bile edemiyorum Kazayla olsa ne yaparım diye düşünüyorum bazen. Allah isteyenlere nasip etsin inşallah. Almilayı sağlıkla mutlulukla büyüteyim de, kâfi ya

2 Beğeni