Yeni doğan uyku eğitimi nasıl başardınız acaba detaylı anlatma şansınız var mı?
Merhaba güzel anneler 24 günlük bebeğim var gecesi gündüzü yok gündüz uyumak istiyor gece uyanık kalıyor. 2-3 saatte bir alarm kuruyoruz uyanıp beslenip uyusun diye fakat kendisi buna uyum sağlayamıyor. Sizler bebeğiniz için ne zaman ve nasıl uyku düzeni oluşturdunuz tecrübelerinizi bizimle paylaşır mısınız
Şimdi gördüm sizde konu açmışsınız burda yazdım belki işinize yarar @SEB @Asilinannesi . Yazıyı sizin açtığınız konuya taşımasını bilmediğim için burdan bakın isterseniz ben bu şekilde yaptım hepsini yukarıda detaylı yazdım bir üst yorumda demek istedim
Çok teşekkür ederim canım herşeyi uzun uzun anlatmışsın hepsini deneyeceğim inşallah senin kadar başarılı olabilirim
Rica ederim inşallah işine yarar
Şuan uyku eğitimi için çok erken biraz da bebek belirliyor bizim 6.5 aylıkken 1 hafta boyunca uyku saati çok düzenliydi sonra yine bozdu. Bebek uyumak istemezse ne yaparsam yapayım kendimi yıpratıyorum.
Doğru bende duymuştum bunu . Şimdilik iyi gidiyoruz .temennim böyle devam etmesi. inşallah uyku eğitimim boşa gitmez
Daha önce yazıldığını görmemiştim konuyu birleştirdiğiniz iyi oldu. Öyle yoğun ve yorgunum ki anlatamam. Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim
Rica ederim arkadaşım Seni çok iyi anlıyorum çok zor bir süreç allah yardımcın ce yardımcımız olsun . Henüz bende yeni anneyim bizde böyle zor günler attlattık daha doğrusu atlatmaya çalışıyoruz hala