Merhaba arkadaslar bebeklere en cok hangi kiyafet kullanılıyor Örn: tulum, çıtçıtlı, patikli pijama gibi en cok kullanılan hangisi ve kaçar tane almaliyiz cunku bebek hizli gelistigi için
0-3 ay
3-6 ay
6-12 ay
Kactane temin etmeliyim
Merhaba arkadaslar bebeklere en cok hangi kiyafet kullanılıyor Örn: tulum, çıtçıtlı, patikli pijama gibi en cok kullanılan hangisi ve kaçar tane almaliyiz cunku bebek hizli gelistigi için
0-3 ay
3-6 ay
6-12 ay
Kactane temin etmeliyim
Ben en çok tulum kullanıyorum. Eylül’ün boyu uzun olduğu için 3 aylık olmasına rağmen şu an 6-9 kıyafetleri kullanıyoruz. Pijama takımı, çıtçıtlı da çok gidiyor. Kaçar tane alman iyi olur bilemiyorum açıkçası, hani ben rastgele aldım
3-6ay ve 6-9 ay kullanışlı. 0-3ay almak gerçekten gereksizmiş. Küçük oluyor bebek hızla büyüyor diye kullanmak olmuyor.
Bebeklere tulum çok yakışıyor ama giydirmesi çok zahmetli. En çok çıt çıtlı zıbın kullanıyoruz. Bir kusuyor üstü batıyor batmasın diye önlük takıyorum bazen ònlük yetmiyor. En az kullanılan eşya alt. Tabi bezin iyiyse yoksa en çok alt batar. Bizim en az alt batıyor biz de şuan 6-9 ay kıyafet giyiyoruz. Kalıplar dar bence
@Cansu hakı kalıplar dar.En çok kullandığım çıt çıtlı zıbın,tulum ve önlük.3-6 ay aldıklarımı kullanıyorum şu an
@NURAN @Cansu @FidanUğur yazdıklarınızı not ediyorum
0.3 ay cok fazla almaya gerek yok gerçekten çok hızlı geçiyor ilk aylar patikli pijama ve tulum kullanıla bilir rahatlıkla cunku minicikler tulum icinde kayboluyorlar ama diger aylar her ne kadar bir beden buyuk alsakta cocugun hareketlerini kısıtlama olasılıgından dolayı ebem onermemisti tulum ve patikli pijamayı ben hep patiksiz genis lastikli alt tercih ettim.3.6 ve 6.12 aylar.
3-6 ay ve 9-12 ay daha çok işine yarıyor . İlk üç aya kadar tulum ve zıbın şeklinde olanlar bayağı kullanışlı oluyor , 0-3 ay hiç yoksa yeni alacaksan zıbın , tulum takım olanlardan bir kaç takım alman yeterli olacak çabuk büyüyorlar masallah