Bebek yok kese var

Başına gelen var mı arkadaşlar benim 6 hafta ultrasyon son adetten de 8 hafta cikiyo çok üzgünüm

1 Beğeni

Üzülmeyin lütfen. Her gebelik kendine özeldir. İlk gebeliğim düşük oldu. İkincisinde herşey gayet güzel ilerledi ve elhamdülillah oğlum oldu. Şu an yine hamileyim. İlk başta kese görünmedi. Sonra kese görüldü ama 8.haftada bebek görülmüyor dedi. Üç gün sonra başka bir doktora gittim. Herşeyin normal olduğunu, bebeğimin kesede görüldüğünü söyledi. Bir ara kesem aşağıdaydı o da geçti çok şükür. Yani kendinizi üzmeyin. Rabbim merhametldir.

2 Beğeni

Benimde boş çıktı 10. Haftaya kdr bekledim yine boş yolk kesesi oluşmadıysa zaten bebek oluşmuyor zaten aldırmaya gideceğim gün kanamam cok geldi düşük oldu ama kesenin zarı kLdı onuda kürtajla 5 dakıkada aldırdım keseyi düşürmek çok zormuş doktor alalım demişti. 1 ay geçti adet gördüm tekrar hemen hamile kaldım şuan 16+4 üz hiç üzülme ilk gebelklerde çok oluyormuş ama hemen hamile kalıyosun 1 adetini bekliyosıiun sadece

4 Beğeni

7.haftada gitmistim bende ayni sekilde keseyi bos gördüm ve doktor bir aciklama yapmadan alttan muayne istedi ben de istemedim eger varsa da Allahtan belli olur daha sonra diyerek baktirmadim 2 hafta sonra gittigimde gördüm bebegimi uzulme yani çünkü bazen gec döllenmeden dolayi tam olarak o haftada gorünmeyebilirmis. Kalbini temiz tut yine de iki hafta sonra tekrar git

1 Beğeni

Iki hafta sonra gittigimde cok şükür kalp atışlarını da dinledim :hugs: insallah saglikla duyar görürsün Allab herkesin bebeğini saglikla kucagina almayi nasip etsin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin içime su serptiniz benim bı oğlum var 6 yaşında ama 6 sene sonra tekrar heyecan oldu ve işin açığı düşük kürtaj dan çok korkuyorum ben ve zamanı bence geldiği için artık oğluma bı kardeş istiyorum inşallah bakalım rabbim nasip eder inşallah hayırlı bı şekilde hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız Allah’a emanet olun canlar hepiniz​:heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Insallah sag salim alirsin kucagina masallah ne guzel :smiling_face_with_three_hearts::hugs: benim daha ilk çocuğum

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face:

Belki geç döllenmedir. Umarım güzel haberler alırsınız :pray::heart:

Hoşbulduk İnşallah canim :palms_up_together:

Merhaba ben hic bu durumlara gelmedim ilk hamile.oldugumu öğrendiğimde beta degerim 140 idi sonra hemen dustu 50 de takili kaldi metotreksat ignesi tek doz oldum oyle degerim dustu 1 adette gordum ama doktor bana 6 ay beklemem gerektigini soyledi bir adette kist varmis basina gelen varmi boyle