Bebek uykusu

arkadaşlar bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz? ben emziriyorum uyuyor kucağımda,ama yatağa bırakınca tekrar uyanlyor fazla uyumuyor.Yalnız banyodan sonra 3 4 saat e kadar uyuyor.Her gün de banyo yaptırıyorum.Sizce suya alıştığı için mi? Yoksa kucağıma mı alıştı.Her kes kucağında uyutma alışır diyor ama bebeklerin de ihtiyacl var ilgiye anne kokusuna bunun da belli bir süreci var sonra kucağımda uyumaz diye düşünüyorum. kucağımda da çok rahat olduğnu hiss ediyorum .

1 Beğeni

Günay da aynı. 2 aylık oldu En çok atak haftasında beşikte uyumakta zorlanıyor. Emerken uykuya dalıyor, artık 2. Ayın bize hediyesi galiba ağzından gazını çok çabuk ve kolay çıkartıyor emerken uykuya daldıysa beşiğine yatirıyorum uyanırsa gövdeme dik tutuyorum sırtına pat pat yaparken uykuya dalıyor. Pısh pish yaparak yataĝa koyuyorum. Beşikte uyuyasıya kadar aynı işlem devam ediyor. Bazen defalarca beşiğe yatırmaktan yoruluyorum emzirme yastığı üstünde saatlerce uyumasına izin veriyorum. Atak haftalarında beşikte yatmakta zorlanıyor.

Bu süreç tamamen normalmiş

2 Beğeni

Bebegim beşiginde hâlâ tam uyuyamıyor. Gece zaten hiç uyumuyor. Yatagina birakiyorum bir kaç dakika sonra agliyor yanima aliyorum. :person_facepalming: Bugun dotkor konuşmasınsa gördüm. Bebegi yatagina alıştırmak için . Yatagında poposuna pat pat yapmak iyi geliyormuş. Ve yaparken şşş diye ses cıkarmak. Yavaşca beşigini sallanan.

Yanımda uzandiginda poposunu pat patladıgımda uyuyor gercekten bunu birde beşiginde deneyecegim bu akşam.

Ve gün icinde uyudugunda uyudugu ortam biraz ışıklı olmalı @Nergiz13 Gece uyutdugunda ise uyudugu ortam normal karanlık olmalı. Bebek boylece gece gunuduzu anlamalı və anlayinca artik uyuyor diye okudum kitapda. Birde uyurken muhakkak bir bebek muzigiyle uyutmaya çaliş . Çok yardimci oluyor. Ben dün oyle yaptım 1 saat rahat uyudu şükür . Her gun oyle yapicam inşallah alışır artık .

1 Beğeni