Bebek puseti marka ve model önerisi

:heart: Kızlar bebeğinize puset alırken hangi model ve markayı düşünüyorsunuz ?

:cherry_blossom: İlk kızımda hediye gelmişti fakat ortopedik olmadığı için pek memnun kalmayıp kullanmamıştık. Şimdiki bebişe de puset bakıyorum fakat çok kararsız kaldım
:cherry_blossom: Yenidoğan destekli olsun istiyorum, ortopedik ve terletmeyen kumaş olsun istiyorum. Uçuk fiyatlı olmasın istiyorum :joy:

:cherry_blossom: Önerilerinizi bekliyorum, artık yavaştan bakmam lazım çünkü :blush:

1 Beğeni

Biz kraft aldık.
Bebek arabasının yanında 3lü olarak aldik
Kraftta bir tane puset modeli varmış. Bebek arabası modeli değişse bile puset aynı.
Fotoğrafını ekliyorum
Puset için de çok kriter var
Arabada sarsmasın,
Bir şey belgesi oluyor onu hatirlayamadım mavi yazı ile gösteriyorlar. 181 miydi
İçimde kraft markasına karşı büyük güven var

Kraft kenya

1 Beğeni

Çok güzel, hemen inceliyorum :blush:

1 Beğeni

Bir eksiğini görürseniz benimle de paylaşır mısınız

1 Beğeni

Elbette paylaşırım :blush:

1 Beğeni

Ben puset gordum internetde karşıma çıktı demin.
Boyleydi ama onu açıp bebek arabası yapmak.oluyordu ,çok begendim gordugumde

1 Beğeni

Bebek taşıma puseti gerekli mi sizce kızlar yani kullanışlı mı?

5 Beğeni

Aramıza hoş geldiniz​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hoşbulduk aslında çoktan buradayım bir türlü giriş yapamıyord

3 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart: @gulistan Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Benim çok işime yarıyor, bence almalısınız :blush:

@gulistan hoş geldiniz :heart_eyes:

1 Beğeni

Bencede çok kullanışlı ve alınması gereken bi ürün ben alıcağım @gulistan aramıza hoşgeldin :two_hearts:

1 Beğeni

Merhaba @gulistan hoşgeldiniz :bouquet: ben pusetin. faydasını çok gördüm :smiling_face_with_three_hearts: içi biraz daha fetah, hafif ve kolay yıkananı tercih etmelisiniz

1 Beğeni

Kesinlikle cok kullanisli. Ben bundn onceki dogumumda almistim ne de olsa bi daha dogurmayacam diye baskasina verdim. Suan tekrar alcam yine​:grinning:

2 Beğeni

Hoşbulduk canım

2 Beğeni

Tercih ettiğiniz bir ürün var mı peki

1 Beğeni

Ben travel model aldığım için puset yanında geldi. Şuan kraft kullanıyorum ama memnun değilim. Bence dar, ağır ve kumaşı kolay yıkanmıyor

Krat napoli kesinlikle arkadaşımin önerisi ile aldim

2 Beğeni

@Deva hoş geldiniz, gebeliğiniz hayırlı olsun :orange_heart: Kaç haftalıksınız.:smiling_face:

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart: @Deva Ne kadar güzel bir isminiz var :smiling_face_with_three_hearts:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

1 Beğeni