Bebek olmuyor ne zaman doktora gidilmeli

3 aydan beri düzenli ilişkiye giriyoruz ama hala gebelik olmadı doktora gitmeli miyiz

1 Beğeni

Rabb’im en kısa sürede yüzünüzü güldürsün Allâh ne zaman nasip etmişse o zaman çocuğunuz olucak adetiniz den sonra deneyin yumurtalık lar o zaman çok iyi çalışıyo

1 Beğeni

Benim ilk çocuğum ilk denemede tuttu . İkincisinde 4 ay denedim 4. Cü ay tuttu . Nezaman nasip olursa oluyor dr gitmedim ama

1 Beğeni

Aynen öyle her şey nasip Rabbim sağlıklı bir şekilde nasip eylesin bende gitsem mi acaba diye düşünüyordum teşekkür ederim

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face:

Doktorlar 6 ay yada 1 yılı baz alıyorlar . 3 ay kısa bir süre .

Ben ilk evlendıgımde 10 gün sonra doktora gıtmıstım :joy:çocuk çok ıstedıgım için bi ön muayene olmak istedim acaba kist var mı yada başka bsy. Doktorum bana senı 10 günde buraya getiren ne oldu demıstı :joy:Bende Anne olmak istiyorum demıstım . İlk 3 ay kafama çok taktığım için olmadı sonra kımyasal gebelık gecırdım . 5. Ay hiç takmadım zaten olmuyo dedım ve o ay hamıle kaldım . :pray:t2: Kafa rahat olunca takmayınca tabıkı Allah nasıp edınce hiç ummadığın anda oluyo . Sizde inş en yakın zamanda hayırlısıyla müjdelı haberı alırsınız :pray:t2::bouquet:

3 Beğeni

Düzenli ilişki varsa en az 8-10 ay beklenmeli. Çünkü doğurganlık her ay olmuyor

3 Beğeni

Teşekkür ederim :relieved::bouquet:

1 Beğeni

Bizim bir buçuk sene olmadı sonra yumurta testlerini duydum onları kullandım yumurtlama gününü çatladigi günü bulduk bı deneyin isterseniz çünkü doktorlar bana senin zor çocuğun olur demişti

1 Beğeni

Bende 1 buçuk yil denemistim, yumurta büyütme hapi falan vermisti dr ama icime sinmeyen bisi vardi en son tup bebek merkezine gittim orda tum tahliller yapıldı dr tuplerden biri tamamen kapali digeri hafif kapali dedi onu temizledi ardindan asilama yaptı fakat tutmadı ikinci asilamayi beklerken hamile kaldım. Tupler de problem varsada bazen ne kadsr uğraşırsaniz ugrasin olmaz

önce kontrole gitmiştim gayet sağlıklı olduğunu söylemişti doktorum yumurtalarımın

Psikolojik kesınlikle . Çünkü kendımden bılıyorum . Her ay o kadar şartlanmıştım ki hep kafamda bebek vardı . Ama olmadı . Sonra kafamdan attığım dusunmedıgım ay olmuştu

1 Beğeni

Bende 7 8 ay sonrasında hamile kaldım. Pcos var hamile kaldığım ay soğan kürü içmiştim ve 7 kilo kadar zayıflamıştım

Çok doğru diyorsunuz benimde psikolojikti 5 sene olmadı sonra saldık tekrar tedaviye başladık ama üstünde çok durmadık olursa olur olmazsa takdiri ilahi dedik sonra kendiliğinden tedaviye gerek kalmadan oldu çok şükür kafaya takınca olmuyor gercekten

Hiçbir sorununuz olmasa bile vücudunun yumurtanın sperme alışma süresi var eğer bi süredir korunuyorsan mesela ben 2 yıllık evliydim aktif cinsel hayatın varsa ama yumurtalar sperm görmüyorsa bu süreçte yumurta tembelliği olabiliyor benim 7-8 ayımda tutmuştu sürekli yumurtalama günlerimi takip edip onda göre ilişkiye giriyorsun ki döllenme kolay olsun sperm yumurtaya tutunabilsin diye. Eğer yumurtlama zamanını bilmiyorsan adetin ilk gününden sayıp 12.-14. Gün arasında oluyor genellikle akıntın ve cinsel isteğin artıyor vücudunu dinlersen bunu anlayabilirsin veya yumurtlama yani ovulasyon testleri alıp takibini yapabilirsin gün aşırı ilişkiyle ihtimali daha çok artar. Biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir inşallah vaktinde gelir mucizeniz :two_hearts:

Çok teşekkür ederim canım :two_hearts:

1 Beğeni