Bebek odası

Hanımlar merhaba . Sizce yeni doğan bebek ayrı odada mı olmalı ya anne baba ile aynı odada mı?

1 Beğeni

Anne babayla aynı odada olmalı.Bence en azından 6 ay boyunca.Herşeyi boş verdimde benim içim hiç rahat etmez ya​:smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Bende bebeklerin 1 yaşa kadar anne babayla durmasi daha sagliklidir diye düşünüyorum

Aynı oda da olmalı hem senin rahatlığın için hem de ağladığında sesini duyasın çabuk sakinleştiresin diye

Kesinlikle aynı odada olmalı,neler duyuyoruz Allah korusun

Yeri geliyor yorgun düşüyoruz normal olarak,derin uykuya daldıktan sonra bebeğin sesini diğer odadan duymak imkansız olur o durumda bir çok sebebi var aynı odada uyuması için aman böyle bir risk almayın derim

2 Beğeni

Bence de anne baba yanında olmalı çünkü çok sık uyanıyor diğer odada olursa yorgunluktan duyamayabilirsin

1 Beğeni

En az 1 yaşına kadar anne babanın odasında olmalı ama ben ilk kızımı 6 aylıkken kendi odasında yatırmaya başladım çünkü gece uyanmıyordu. İkinci kızım da şu an 6 aylık ama kendi evimizde değiliz diye şu an benimle yatıyor mecbur. Kendi evime geçince onun da odasını ayıracağım. Bebeğe bağlı bir durum bence bu

Bence en azından birkaç ay anne baba yanında olmalı kesinlikle. Allah korusun gece bir şey olur öbür odada kontrol edebilmeniz çok zor. En azından arada nefesini falan kontrol edersiniz. Odaları ayırma konusu size ve bebeğe kalmış