Merhaba
Bebek odası yapmamaya karar veren annelerimiz nasıl bir düzen düşündünüz?
Ben bebek odası yapmıyorum o yüzden malesef yok bir fotomuz yatak odasına bir beşik, bir de sifonyer alacağım. Onu aldığımda muhakkak çekerim ama
Bizim de galiba bebek odamız olmayacak. Park yatak aldık. Yatak baş kısmına park yatağı koyarız dedim. Bi bebeğin kıyafetleri için dolap alınırsa mecbur diğer odadan git gel olacak. Kendi dolabımızdan yer ayırsam bebeği sevmeye gelenler olduğunda benim elim kolum doluysa bebeğin bir eşyasını getirmesi gerekirse bizim dolabımızı da görmuş olacak. Yatak odamıza girmiş olacak bu düşünce hoşuma gitmiyor. Dolaplar da hep 4000 lira üstünde. Şaştım kaldım. Evimiz geniş alanımız bol ama Yatak odamızın kapasitesi doldu
Park yatak olduğu için odadan odaya gezdirebiliriz. Dolap için ne yapacağımı bilemiyorum
Benimde bebeğimin odasi olmayacak yani basimda yatağını koydum küçük olucak diye ayri oda yapmadim buyunce ayri oda yaparim inşallah
Bebek eşyaları için ne düşünüyorsunuz
Bir yatagi var yatagin icinde dolablari var esyalarinj ora koyucam
Hepsi yatak odanıza sığdı mı? Bebeğin çok fazla eşyası oluyor. Önce sadece 0-3 aylık kıyafetlerini yıkayıp hazır edersem dolapta fazla yer kaplamaz diye düşünüyorum bebek 3 aylık olduğunda 3-6ay arası kıyafetlerini o zaman yıkarım. Dolap da kalabalık olmaz dedim.
Kıyafetlerin hepsini yıkarsam bebek 6 aylık olduğunda kesin bu toz tutmuştur deme ihtimalim var
Kiyafet kadar bakım ürünleri de çok yer kaplıyor
Sizin dolabınızın ölçüleri kaç
bizim evimiz zaten küçük o yüzden yatak odamızda bebek için yatak alıcaz yanımızda yatıcak
Bebeğin eşyaları için ne düşünüyorsunuz
Ben sifonyere sığar diye düşünüyorum. Cok fazla sey almayacağım. Bir de benim dolabımda askı yeri de dolu değil ona ayırdım orayı da. İnşallah sığar kiyafetleri
Bende yapmayacağım eşyalarını da bez dolap alıp koayi düşünüyorum suanlim
eşyaları içinde yatağını dolaplı alıcam hem sığmayanları da kendi dolabımıza koyarım belki
Sen oda hayali kurarken,beşiğinde bile yatmayan bir beben vardır…
Benim oda sayım az ve yeni evliyim bi hata yaparak iki oturma odası yaptım mobilyalarım da yepiz yeni ve kıyamam atmaya. yatak odama sadece park yatak sığar şifon yer alamam bu yüzden yatak odamın şifon yerinde boşluk yaratıcam başka çağre yok
Yatağımı ıslatmış bu gün sabah kalktım her yere çiş yapmış
Oohh anne kokusu miss
Ben de yapmadım yatak odamızda beşiği var ve şifonyeri var sadece yaşadığım ev aşırı küçük
İlk kızım doğduğunda benim de yatak odam o kadar küçüktü ki beşik zor sığmıştı, dediğiniz gibi mahremiyetyen dolayı ben de tedirgindim yatak odamda kendi şifonyerimi boşalttım en azından anneler de odaya girdiğinde sadece orayı açtı eşya almak için, ilk zamanlar maalesef biraz sıkış tepiş oluyor daha sonra çocuk büyüyünce küçük odamda l koltuğumu balkona çıkartıp genç odası yaptım direk zaten hemen büyüyorlar