Kızlar evimiz cok sıcak olyo yaz aylarında bebeğime zararı olurmu bu durumu yasayan varmı
21 den yukari olmasin oda sicakligi konsultasyon burosundaki doktor.
Bol sivi ver elini ayagini yika ensesine bez koy nemli hafif takip et yani sersemlemesin Muslim bez yeter yatirinca
Anne sutu veryrm dha 12 gunluk
Evin derecesi suan 28
Vala bende antepteyim, aşırı sıcak , temmuz Ağustos daha fena oluyor . Doğumdan sonra klimalı odada ona vurmayacak şekilde günleri geçirmeyi.dusunuyorum
Bende klima dusundm aslnda ama hasta olur dediler kararsz kaldm
Odanın kapısını açık bırakacağım , ona vurmayacak şekilde 26 dereceye getireceğim inşallah gelirse bir bebişim:)
Canım klima hasta etmez sıcak hasta eder. Klimayı bebeğinin sık zaman geçirdiği odaya değil de daha orta bir yerde kullanabilirsin. Ben yatak odasındayken salon klimasını açıyorum kapılar açıkken tüm ev serinliyor. Salona geçince yatak odasındaki klimayı açıp aynı şekilde kullanıyorum. 24-25 derecelerde dry modunda evi kurutmuyor da. Bebiş henüz doğmadı ama sıcaklık düzenini oturttum nasipse doğunca da aynı şekilde yapcam
Merhabalar benim bebeğim temmuz ayında doğdu ve memlekette doğum yapmıştım inanılmaz sıcak oluyor bizim oralar klima 7/24 çalışırdı hatta 25-26 derecede ayarlıyorduk genelde içeri güzel serin oluyordu direkt karşısına yatırmayın direkt bebeğe vurmazsa bir problem olmaz
Insallah Allah saglkla kucagnza almayi nasip etsin
Tesekurler Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz
Tesekurler salona yaptrmak mantkli ozaman
Benimki agustos ta dogdu evde klimada var ama acmamistik zarar veririz diye ama bebe 2gun hic uyumadan aglayinca deneyelim neolcak dedik klomayi actik ortam serinler serinlemez uyumustu ondan sorada kış çökene kadar full klimayla gecirdik yani dicem.o ki cok sicaktada uyuyamayabiliyolar
Haklsnz biz bile sıcaktan bunalıyorz bebekler napsn