Merhaba
Bebeğinizin odası nasıl oldu? Fotoğraf ile paylaşmak ister misiniz?
@mayis-anneleri paylaşmak ister misiniz
2 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Bebek odası yapmayanlar
@agustos-anneleri @haziran-anneleri @temmuz-anneleri @eylul-anneleri anaları bebek odası fotoğrafınızı görmek isteriz
@Cansu aralık annelerini etiketlememişsin ama almak istediğim odayı bende eklemek istedim hem fikir verirsiniz nasıl diye. Fiyat olarak bursada odanın tamamı taksitle 14 bin tl birçok yer 25 ten bahsederken burası baya iyi geldi bana.
Çok zevklisiniz çok beğendim. Belki ekim kasım aralık annelerinin odaları hazır olamaybilir diye yazmadım agustos annelerinin kesin bebek odası hazirdır odalarini ceksinler hepimize fikir olsun diye dedim. Sizi asla incitmek istemedim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim hepimiz zevkimizi paylaşalim istedim
Yok @Cansu alınma kırılma yok merak etme bende erken diye yazmadığını düşündüm ama fikir olsun diye eklemek istedim aslında bende hazırlamadım ama böyle almak istiyorum ve fiyatı baya iy geldi bana çünkü izmirde 36 bin diğer yerler 26 bin filan istediler buna
Aaahhh keşke bende bebeğime oda yapabilsemmm. Down sendromlu abim bizimle yaşıyor. Ve evimiz 2+1 ikinci çocukla nasıl yer bulucaz bilmiyorum. Yatak odasında zaten 2 yaşında oğlum var. Birde ocakta yeni bebek gelicek. Allah yardımcımız olsun.
26 bin çok iyi ben 25 haftalık hamileyken 21bindi monteserro olmasi da çok iyi. Atak haftasındayız bebek hep benimle olmak istiyor. Monteserro olursa yan yana yatarsınız
Biz de bebek odası henüz yapmadık. Allah kısmet ederse yeni evimize çocuk odası yapıcaz. Şuan sadece beşiğimiz var sizin içinde bulunmuş olduğunuz durum çok zor Allah yardımcınız olsun
Bu takım 26 bile değil 14 bin tl @Cansu evet bende öyle düşünüyorum bebeğimle onun odasında yatarım yatak odasına hiç alıştırmam birde zaten ben çalıştığım için kayınvalidem ve kayınpeder bizde kalacak çocuğa kayınvalidem bakacak diye çocuk yatak odasında olursa sürekli oraya girecekler ki yatak odama girilmesini hiç sevmiyorum ama eşim bebek biraz büyümeden düşünmüyor gibi oda yapmayı ben oturma odasını bebek odası yapıp boş olan odayıda kayınvalidemler için ayarlayalım diorum bakalım artık hayırlısı inşallah ikna olur yaparız.
@Deniz_annesi heeşeydr bir hayır vardır canım sıkma canını inşallah birgün seninde gönlünden geçtiği gibi bebeklerinin odası olur.
Anne yani besigi aldim bebek odasi daha hazirlamadim ben de biraz buyuyunce hazirlamayi dusunuyorum
Bence çok güzel düşünmüşsünüz. Daha fazla zam gelmeden aradan çıkardı. Belki zamanla eşinizin fikri değişir
İnşallah @Cansu cumm
Var mı bebeğine oda yapıp da paylaşmak isteyen hanımlar ?
Gerçekten zevkiniz güzelmiş, bayıldım
Teşekkür ederim @Emine53 ama galiba bir süre ertelicez gibi oda yapmayı.
Geç olsun Güç olmasın Hayırlısıyla En Güzel zaman sa Yaparsınız