Bebek mevlütü yapmayı düşünmüyordum kurban kesmek istiyorum nasipse ama annem İlk çocuk kuran okunsun evin içinde dedi vs kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz
Mevlüt yapacak mısınız ?
Ikisini birlikte yapabiliriz
bizde kurban kesicez babam niyyet etmişti , sağ salim çıkalım ameliyyattan inşaAllah kurban keseriz . Kur’an da güzel evde okutmak bence her ikisini de yapa bilirsiniz
Mevlüt yapacak mısınız 40 I çıkınca ya da yarı 40 çıkınca yapiliyomus
hayır canım sadece kurban kesip konu komşuya dağıtıcaz
Allah nasip ederse eşimin babasıda,benim babamda kurban niyet etdi onu kesip dağıtıcaz.Eşimde yardıma ihtiyacı olan 4,5 aileye yardım edecek diye niyet etdi.Rabbim bizleri hayırlı niyyetlerimize yetirsin.
Allah niyetinizi kabul etsin canım
Allah kabul etsin canım
Amin , hepimizinkini inşaAllah
Babam ameliyatdan sağ salim cikayim bebegimle inşallah ,diye kurban niyet etmiş.
Hiç içimden gelmiyor ama bu konuda anneler ne isterse onu yapıcam. Kurban kesmesinler yeter ki
İlk kızımda kırkını mevlüt eşliğinde annemin evinde çıkarmıştık. Akraba, komşu vs çağırmıştık. Annemle bahar çiçekleri toplayıp çiçekli suyla yıkamıştık kızımı. Benim kuzenim hocaydı zaten, mevlütte de Kur’an’ı o okumuştu. Bu bebeğimde yapamam ama çünkü memlekette değiliz ve burda hiç arkadaşımız yok öyle
Ben de yapmayacağım sanırım. Kimsemiz yok yaşadığım şehirde. Ama kurban kesmek istiyoruz gelecek yaz Malatya’da, o zamana kadar güzel memleketim toparlar inşallah
Ben mevlüt yapsam gelecek kimsek yok o yüzden yüksek ihtimalle yapmayacağım. Kurban kesmeyede hiç kıyamıyorum onlara ya
Sağ Salim doğsun Allah’ın izni ile mevlüdünü de kurbanını da yapacağım erkek bebek olduğu için iki kurban gerekiyormuş şimdi de hazırlık yapacağız