Bebek mevlütü yapacak mısınız

Bebek mevlütü yapmayı düşünmüyordum kurban kesmek istiyorum nasipse ama annem İlk çocuk kuran okunsun evin içinde dedi vs kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz
Mevlüt yapacak mısınız ?
Ikisini birlikte yapabiliriz

2 Beğeni

bizde kurban kesicez babam niyyet etmişti , sağ salim çıkalım ameliyyattan inşaAllah kurban keseriz . Kur’an da güzel evde okutmak bence her ikisini de yapa bilirsiniz

1 Beğeni

Mevlüt yapacak mısınız 40 I çıkınca ya da yarı 40 çıkınca yapiliyomus

1 Beğeni

hayır canım sadece kurban kesip konu komşuya dağıtıcaz

2 Beğeni

Allah nasip ederse eşimin babasıda,benim babamda kurban niyet etdi onu kesip dağıtıcaz.Eşimde yardıma ihtiyacı olan 4,5 aileye yardım edecek diye niyet etdi.Rabbim bizleri hayırlı niyyetlerimize yetirsin.:rose::palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Allah niyetinizi kabul etsin canım

2 Beğeni

Allah kabul etsin canım

1 Beğeni

Amin , hepimizinkini inşaAllah​:pray:

Babam ameliyatdan sağ salim cikayim bebegimle inşallah ,diye kurban niyet etmiş.:pray::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hiç içimden gelmiyor ama bu konuda anneler ne isterse onu yapıcam. Kurban kesmesinler yeter ki

1 Beğeni

İlk kızımda kırkını mevlüt eşliğinde annemin evinde çıkarmıştık. Akraba, komşu vs çağırmıştık. Annemle bahar çiçekleri toplayıp çiçekli suyla yıkamıştık kızımı. Benim kuzenim hocaydı zaten, mevlütte de Kur’an’ı o okumuştu. Bu bebeğimde yapamam ama çünkü memlekette değiliz ve burda hiç arkadaşımız yok öyle :blush:

2 Beğeni

Ben de yapmayacağım sanırım. Kimsemiz yok yaşadığım şehirde. Ama kurban kesmek istiyoruz gelecek yaz Malatya’da, o zamana kadar güzel memleketim toparlar inşallah :pray:

3 Beğeni

Ben mevlüt yapsam gelecek kimsek yok o yüzden yüksek ihtimalle yapmayacağım. Kurban kesmeyede hiç kıyamıyorum onlara ya :heart_eyes:

4 Beğeni

Sağ Salim doğsun Allah’ın izni ile mevlüdünü de kurbanını da yapacağım erkek bebek olduğu için iki kurban gerekiyormuş şimdi de hazırlık yapacağız :blush:

2 Beğeni