Белакт БЛ bebek maması

Kullanan varmı? Biz dün kullanmaya başladık kabızlık içinmiş,1 haftadır kaka yapamıyordu ,klizmayla büyük sert şekilde çıkıyordu miniğim​:pleading_face: 4 gün klizma oldu bebeğim. Doktor kabız olmasın diye bu mamayı yazdı,dünden beri verdik bugün yine klizma oldu şükür kabız şekilde çıkmadı. Siz ne düşünüyorsunuz?kullananınız oldumu bu mamadan?

Glicerolo sella klizmasından istifadə etmisinizsə 1 klizmanı edib 3 gün etməməlisiniz.Hər gün etmək olmaz.

Niyə? Görə

Mikroklizmanın mucalicə müddəti 1 max 3 gündür.Çünki klizmanın təkibində olan çaytikanı,evkalipt,qara zirə vs yağlar müəyyən müddət etkisi qalır düz bağırsaqda.

1 Beğeni

Həkim normal çıxana qədər etmelisiniz dedi deyə bizdə etdik. Çünki hər çıxanda qəbz çıxırdı. Nəbilim Elə birşey deməmişti həkim. Yan etkisi olamdı şükür.

Ama bende araştırdım sabah,gerçektende öyleymiş,doktorumla tartıştım bu yüzden. Zehirlenmeye yol aça biliyormuş dedim neden sen böyle bişey önerdin bize diye fena çıkıştım ama neyse o doktora gitmeyeceğim bir daha.

Bakı ərazisində lazımdırsa mən çox mükəmməl pediatır məsləhət görə bilrəm hansı ki məhşurların övladları belə onun yanına gedir.Və mənim üçün çox önəmlidi ki həkimə istədiyim zaman zəng edim və mənə cvb versin.Şükür ginikologumda Ömərində həkimidə cvb verir.İçərişəhər ərazisində yerləşie klinika.

İçəri şəheər terefdeyik elə. Hansı klinikadır?

1 Beğeni

Nömrəsidə lazımsa ataram.

Hə olar @FidanUğur