Bebek kusması

Selamlar tecrübeli anneler ,bebeğim bugün 9 günlük olduu.dun başladı kusması dün iki defa kustu az önce üç defa kustu …bn çok fazla emziriyorum ama bugün kontrole gittik kilo kaybı olmuş .çok cnm sıkkın çok ağladım gündüzleri uyuyor gece sabaha kadar emmek istiyor ateşi yok sariligina bakıldı gayet iyi dedi Dr degerleri de iyiydi bu kusması neden kaynaklanıyor olabilir korkmalı miyim

Kusmanın şekline göre değişir canım fışkırır gibi kusarsa üşütmüştür yada reflüsü olabilir ama böyle parçalı yada süt sızması şeklindeyse sorun yoktur fazla sütü atıyor demektir

1 Beğeni

Canim benim bebegim de oyle. Doktora sordugumda su an hareketsiz oldugu icin kusmasi cok normal demisti. Yenidoganda baska bulgular yoksa kusmayi fazla onemsemiyorlar. Basini uyurken biraz egimli koymaya calis

Fışkırtarak kustu ,iki gündür d vitamini vetiyoruz bende kullanıyorum o geldi aklıma ondan olabilif mi acaba çünkü ateşi yok öksürüğü yok çok üzülüyorum çok

Kıyamam minnoslar bende bugün götürdüm hirsey demedi kilo kaybı dışında çok iyi dedi ama insan tedirgin oluyor yinede

Kilo kaybi oluyo.canim.endiselenme sik sik emzir sen sisligide gidiyo ondanda oluyo kilo kaybi bizdede oldu sukur toparladi 29 gunluguz kusma fazla emince usutunce bizdede oluyo

D vitamini yapar mı bilemem sen yine de ıhlamur rezene çayı falan iç sütünden geçer de bebişi rahatlatır kilosunu dert etme kızım iki günde 350 gram vermişti doğumda sonra şimdi ayımız doldu fazlasıyla aldık bile çok şükür

Günlük kilo alımı çok iyiyidi gayet güzel emiyordu da iki gündür bir şeyler oldu cocuguma

Ah bizimde ayımız dolsa iyi gidiyrodu herşey yavrum nazar oldu sütüm çok iyiydi emzirme danismani çok iyi dedi iki gjndur birşeyler oldu evladima ,ıhlamur içeyim bugün çocuğum iyi olsun

Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Çok sağolun tesekkurler 🩷

1 Beğeni