Bebek kafasında kist

Meraba arkadaşlar bugun hastaneye acıle gıttım karın agrım oldu utrasın çektiler bebegın kafasında kıst oldugunu soyledıler kotu bısymı

1 Beğeni

Bence baska bir doktora daha gorun. Direk bunu demesi bana biraz sacma geldi karin agrisi hemen hemen tum gebelerde gorunuyor

2 Beğeni

Perinatoloğtan randevu al canım.

Doktor detaylı baksın, o kistin kaybolması gerekiyor veya küçülmesi gerekiyor zamanla. Ek testler yapılır.

Bencede başka bir doktora git pat diye söylemelerine kızıyorum doktorlarin ya bende gittiigimde kontrole birtane daha doğur görürsün gününü dedi sen mezara kocamda yenisi alır diye

Teşekkür ederim

Yarın kendı doktorams gıtcem teşekkür ederim canm :heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederim cnm

1 Beğeni

Haber et bizlere de canım üzme kendini iyi düşün canım duam seninle

Allah razı olsun cnm ama yınede ınsan üzüluyo​:pensive:

1 Beğeni

Cümlemizden canım benim benim büyük oğluma hamileyken kalbi delikmis ve bunu doktor bana hiç söylemedi doğduktan sonra çocuk doktoru bildi kapanmayacak bir delikmis bebiş de üzülür annesi biliyorum dusunmemek elde değil dua et bitanem

Cok saol canm​:heart:

1 Beğeni

Hyr o geçiyor karnında

Nasıl gecer pekı

Kaç aylık

Benimde bebeğimde beyin kisti olduğunu söylediler doğru olabilir tabiki gelen Allah’tan üzülme benim 2 ay içinde kendiliğinden geçti dua edin sizinde geçsin inşallah

1 Beğeni

Herhangi bir tedavisi yok kendiliğinden geçer

1 Beğeni

4 auıma gırdım 17+4

İnsallh gecer ya

1 Beğeni

Aynen canim buradaki arkadaslarda gebeligin ilerleyen suresinde gectigini soylemislerdi allahim sifa versin ya şafi…

1 Beğeni

Gittin mi canim doktora