Bebek için birikim hesabı

Merhaba hanımlar, bebeğinize birikim hesabı açmayı planlıyor musunuz?

1 Beğeni

Ben düşünmüyorum ,siz bebek için ne cok şey yapiyormuşsunuz hepsini aynı anda

2 Beğeni

:rofl::rofl: 20 santim uzunluğunda iki tane teneke kutum vardı birini bebeğimin kumbarası olsun dedim. Diğeri de benim doğum param için biriksin dedim. Bozuk paraları bebeğin kumbarasına attım. Kağıt paraları doğum kumbarasına attım. Bebeğin kutusu dolmak üzere. Birikenle, hesabı açıp hiç o hesaba dokunmak istemiyorum.
Ben yapamam ama burda bebeğine altın/dolar hesabı açan çok var

1 Beğeni

Çok iyi yapmişsin .esimde yapalim diyordu ben istemedim.yaaa gercekten bana niyet düşmüyor diye yapamıyordum və yapamiyorum onceden gic bisey .:pensive: 8 ayım gelseydi hayirlisiyla aminn alırdım bende

1 Beğeni

Ayrı bir hesap açmadık da aylık kazancımızın yarısını hesapta dolar olarak saklıyoruz

1 Beğeni

Bereketli olsun, vadesiz dolar hesabı mı?

Evet normal birikim hesabımız

1 Beğeni

Biz açtık doğduğundan beri, 4 yıldır hala da biriktiriyoruz :blush: 18 yaşına gelince kendi karar verir artık ne yapacağına :blush:

1 Beğeni

Çok iyi düşünmüşsün​:+1:

Vadesiz tl hesabı olarak mı yapıyorsunuz ( özel değilse )

@Cansu Altın hesap :blush:

1 Beğeni

Maşallah bereketli olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Amin canım benim, inşallah :blush: Herkesin evinden bereket eksilmesin inşallah :pray:

1 Beğeni

Bız kunbara yaptık batada bırıktı ıcınde

2 Beğeni

Bebeğine birikim hesabı açan varmı? :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ben açtım arkadaşım

1 Beğeni

Bizde bidonda biriktirip dolar yapıyoruz en azından değer kaybetmez düşüncesi ile :person_shrugging:t2:

2 Beğeni

En güzeli kenara bebek için ne koysak kar

2 Beğeni

Bizde kumbara yaptık eşimle bebişimiz doğup büyüyene kadar bakalım ne kadar olur En çok atan kocam tabiki canımın içi :smiling_face::wink::pray::heart::family:

1 Beğeni

Direk alırken dolar alırsanız zararı en aza ındırmıs olursunuz

2 Beğeni