Ben instagrami bile kapattim bi ara canim oyle bir cigkofte istedi ki burda yapan yer yok olsa bileeee taaa kac saatlik sehirde aglayacaktim nerdeyse sonunda bi sekilde kendim yaptim herkes herseyi paylasiyor ya da ben kesfette bakiyorum manyak gibi sonra yapamiyorum olmuyor yemek yemek gerçekten kirmizi cizgim hele turk mutfagi
Tarif uygulamalari var onları yükle ordan bakıp yap calnim
Kore yemegi var cok guzel olanlar bisey diyemem ama bizim kadar genis degil ya mesela ben yukgaejang kalguksu diye bir yemekleri var onu severim bir de kimci diye tursularindan yapilan mucver kimci cirbasi boyle tek tuk
Benim bi hamile arkadas öyle yaptı dogumdan once hem ailesini gorup gelcek hem de yemek yiyecek ucak parasi cok pahalı ya o yuzden annemi bekliyorum
Ayyy bür şeye ulaşamamak çok kötü bir de ben hayatta yediğimi paylaşmam wp de falan. Zaten instagram kullanmıyorum. Çok iyi anlıyorum seni ya. Belki yanında olsa, yeme imkanın olsa o kadar çok istemeyeceksin ama ulaşılması imkansız ya da zor olunca çok daha canı çekiyor
Tamam işte bir kaç tane eşin de senin sayende bayram ediyordur işte
Kıyamam sana yaaa yakın olsa yapar yapar gönderirim sana
Bende kitleye gore paylasim yapardim artik yemek ile ilgili biraktim gercekten paylasim yapmayi
Ahahaha yaaa aferin sanaaa
Esim kilo aldi turk kasi diyor gercekten oyle oldu %80 turk yemegi esimi gorseniz koreli demezsiniz zaten
Göbek de yaptı mı
Balkon o balkon
Yaaaaaa boyle demeniz bile yeter Allah sukur salca ve biber salcasi satildigi muhdet sikinti yok bi sekilde yapiliyor
Evet benle ayni oranda yese de aldi
Bazen de oyle diyor
Senin metabolizma daha hızlı o zaman
Sanirim oyle bu arada begenme kotami doldurmusum sasirdim boyle birsey varmis sitede
Ahahaha hadi ya. Aman boş ver ben beğenmiş sayıyorum yazdığım her şeyi
Bayabda yorum yazdim umarim ona da sinirlanma gelmez sıkılırım ben
Gelmez ya sanmıyorum ben de öyle ya burada vakit geçirmeyi seviyorum. Çünkü evde çok sıkılıyorum yapacak bir şeyim yok. Burda herkesi de çok seviyorum