Bebek hkkında 🌭

Ben instagrami bile kapattim bi ara canim oyle bir cigkofte istedi ki burda yapan yer yok olsa bileeee taaa kac saatlik sehirde aglayacaktim nerdeyse sonunda bi sekilde kendim yaptim herkes herseyi paylasiyor ya da ben kesfette bakiyorum manyak gibi :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: sonra yapamiyorum olmuyor :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: yemek yemek gerçekten kirmizi cizgim hele turk mutfagi :drooling_face:

2 Beğeni

Tarif uygulamalari var onları yükle ordan bakıp yap calnim

2 Beğeni

Kore yemegi var cok guzel olanlar bisey diyemem ama bizim kadar genis degil ya :sweat_smile: mesela ben yukgaejang kalguksu diye bir yemekleri var onu severim bir de kimci diye tursularindan yapilan mucver :drooling_face: kimci cirbasi boyle tek tuk :sweat_smile:

1 Beğeni

Benim bi hamile arkadas öyle yaptı dogumdan once hem ailesini gorup gelcek hem de yemek yiyecek :joy::joy: ucak parasi cok pahalı ya o yuzden annemi bekliyorum :smiling_face_with_tear::grin:

2 Beğeni

Ayyy bür şeye ulaşamamak çok kötü bir de :person_shrugging: ben hayatta yediğimi paylaşmam wp de falan. Zaten instagram kullanmıyorum. Çok iyi anlıyorum seni ya. Belki yanında olsa, yeme imkanın olsa o kadar çok istemeyeceksin ama ulaşılması imkansız ya da zor olunca çok daha canı çekiyor

Tamam işte bir kaç tane :rofl: eşin de senin sayende bayram ediyordur işte :rofl:

1 Beğeni

Kıyamam sana yaaa​:two_hearts: yakın olsa yapar yapar gönderirim sana

2 Beğeni

Bende kitleye gore paylasim yapardim artik yemek ile ilgili biraktim gercekten paylasim yapmayi

1 Beğeni

Ahahaha yaaa aferin sanaaa :rofl::see_no_evil:

1 Beğeni

Esim kilo aldi turk kasi diyor :joy::joy::joy: gercekten oyle oldu %80 turk yemegi :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: esimi gorseniz koreli demezsiniz zaten :grin::grin:

1 Beğeni

Göbek de yaptı mı :rofl:

2 Beğeni

Balkon o balkon

2 Beğeni

Yaaaaaa boyle demeniz bile yeter Allah sukur salca ve biber salcasi satildigi muhdet sikinti yok :joy: bi sekilde yapiliyor :sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

Evet benle ayni oranda yese de aldi :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

1 Beğeni

Bazen de oyle diyor :see_no_evil::joy:

2 Beğeni

Senin metabolizma daha hızlı o zaman :rofl:

Sanirim oyle :see_no_evil: bu arada begenme kotami doldurmusum sasirdim boyle birsey varmis sitede :see_no_evil::sweat_smile:

1 Beğeni

Ahahaha​:rofl: hadi ya. Aman boş ver ben beğenmiş sayıyorum yazdığım her şeyi :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl:

Bayabda yorum yazdim umarim ona da sinirlanma gelmez sıkılırım ben :face_holding_back_tears::smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Gelmez ya sanmıyorum :rofl: ben de öyle ya burada vakit geçirmeyi seviyorum. Çünkü evde çok sıkılıyorum yapacak bir şeyim yok. Burda herkesi de çok seviyorum :kissing_heart: