Bebek hıçkırığı

Kızlar ben bugün kendim oturduğum yerden sallanıyomuşum gibi hissettimm depremm oluyo gibi hissettim ama öyle bi şey yok acaba bebeğimmi hıçkırdı hıçkırığını nasıl anlıyodunuz

2 Beğeni
2 Beğeni

Ben de ilk başıma gelince öyle hissetmiştim kandilli rasathanesine baktım hemen :sweat_smile: kaçıncı haftadasınız akciğer gelişimi oluyor büyük ihtimalle :blush:

2 Beğeni

Ritmik bir şekilde 1-2 dk boyunca atıyor karnın​:joy: Valla Antep’te olunca tabi hep acaba deprem mi oluyor telaşı oluyor maalesef :sneezing_face:

3 Beğeni
  1. Haftadayım
1 Beğeni

Vallahi bakıyorum deprem oluyo sandım bi de gün içinde iki üç kere oldu eşime sallanıyoruz diyorum yok canım diyo sakinleştirmeye çalışıyo

1 Beğeni

İlerde daha da sıklaşacak :heart_eyes: biri bitti derken yeniden başlayacak​:heart_eyes::heart:

2 Beğeni

Hımm anladım nasıl olduğunu bilmeyince kendimi de tuhaf hissettim

2 Beğeni

Ya hıçkırık ya da tekmedir :smiley:

Bebiş arada ben burdayım diyor :rofl:

1 Beğeni

:joy::joy: Aynen @NURAN

1 Beğeni

İki kızımda da hıçkırık çok vardı damar atar gibi bir his belki bi tık fazla ama çok güzel :laughing::sweat_smile:

2 Beğeni

Çok güzel bi his gerçekten ama deprem bölgesinde olunca korkutucu oluyo bi tık

1 Beğeni

Hele bunun doğduktan sonra olan hıçkırığı var.Resmen nefes aldırmıyor çocuğa.Ömer hıçkırıyor bağırıyor :sweat_smile:

2 Beğeni

Bizim burda midesi genişler derler bebek hıçkırdıkça

Haklısınız tabi Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah :slightly_frowning_face:

2 Beğeni

Amin inşallah :two_hearts:

2 Beğeni

Çok kuvvetli bir tekme mi attı yoksa

1 Beğeni

Bilmiyorum ki keşke evde bi ultrason cihazım olsa bugün doktora gidiyorum neler oluyomuş öğrencez inşallah

1 Beğeni

Nasıl geçti randevunuz bebiş nasılmış

1 Beğeni

Çok iyiydi rabbime şükürler olsun her şey çok iyiymiş doğum pozisyonu almış kilosu yerinde boyu yerinde çok şükür çok iyi geçti yarında şeker yüklemesi için gidiceğim

1 Beğeni