Kızlar ben bugün kendim oturduğum yerden sallanıyomuşum gibi hissettimm depremm oluyo gibi hissettim ama öyle bi şey yok acaba bebeğimmi hıçkırdı hıçkırığını nasıl anlıyodunuz
Ben de ilk başıma gelince öyle hissetmiştim kandilli rasathanesine baktım hemen kaçıncı haftadasınız akciğer gelişimi oluyor büyük ihtimalle
Ritmik bir şekilde 1-2 dk boyunca atıyor karnın Valla Antep’te olunca tabi hep acaba deprem mi oluyor telaşı oluyor maalesef
- Haftadayım
Vallahi bakıyorum deprem oluyo sandım bi de gün içinde iki üç kere oldu eşime sallanıyoruz diyorum yok canım diyo sakinleştirmeye çalışıyo
İlerde daha da sıklaşacak biri bitti derken yeniden başlayacak
Hımm anladım nasıl olduğunu bilmeyince kendimi de tuhaf hissettim
Ya hıçkırık ya da tekmedir
Bebiş arada ben burdayım diyor
Aynen @NURAN
İki kızımda da hıçkırık çok vardı damar atar gibi bir his belki bi tık fazla ama çok güzel
Çok güzel bi his gerçekten ama deprem bölgesinde olunca korkutucu oluyo bi tık
Hele bunun doğduktan sonra olan hıçkırığı var.Resmen nefes aldırmıyor çocuğa.Ömer hıçkırıyor bağırıyor
Bizim burda midesi genişler derler bebek hıçkırdıkça
Haklısınız tabi Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Amin inşallah
Çok kuvvetli bir tekme mi attı yoksa
Bilmiyorum ki keşke evde bi ultrason cihazım olsa bugün doktora gidiyorum neler oluyomuş öğrencez inşallah
Nasıl geçti randevunuz bebiş nasılmış
Çok iyiydi rabbime şükürler olsun her şey çok iyiymiş doğum pozisyonu almış kilosu yerinde boyu yerinde çok şükür çok iyi geçti yarında şeker yüklemesi için gidiceğim