Bebek hatırası

Merhaba hanımlar nasılsınız

Bebekler bir anda büyüyor. Siz bu günleri unutmamak için neler yapıyorsunuz?

Ben 2012’de ilk maaşımın yarısını verip fotoğraf makinesi almıştım. Pilli olması dezavantaj ama onu Günay’a verdim. Sadece onun fotoğrafını çekiyorum. Bir de Fotoğraf albümü aldım. Devalı fotoğrafını çekiyorum.

Her gün olmasa da sık sık ayni kareden fotoğrafını çekiyorum büyüdüğünü gösteren akış oluşturmak istiyorum.

Aylık kombin yapıp yine fotoğrafını saklıyorum. En sevdiğim eşyalarından küçülen olursa saklıyorum. Kordon, ilk diş vs dahil.

Zaman çok hızlı geçiyor başka ne yapabiliriz :heart:

Ben Rüya’da da Eylül’de de aklınıza gelebilecek herşeyi saklayıp biriktiriyorum :blush:

Anı kutusu yaptım onlar için, herşey onların içinde :blush:

Bol bol fotoğraf ve video kaydediyorum ve kamera ayarlarını da tarih ve saati gösterecek şekilde ayarladım. Kapı süsüyle birlikte çikolata da yaptırmıştım. Ahşap kutusuyla geldi üzerinde ismi yazıyor. Şuan içinde ilk tırnakları, kordonu, hastanedeki bilekliklerimiz, hastanedeki bilgilerinin yazdığı kağıt var. Saklamak istediğim kıyafet vs için daha büyük bir kutu ayarlayacağım :heart:

Bende albüm aldım her anını ölümsüzleştirmek istiyorum

Geçenlerde tiktokta görmüştüm bir anne bebeğinin olmayan kıyafetlerini çeşitli boyutlarda kare kare ya da dikdörtgen olarak kesti ve hepsini birleştirerek kırk yama battaniye dikmişti. Arka tarafınada daha düzgün dursun dite bir battaniye kumaşına benzer bir kumaş dikmişti. Benim çok hoşuma gitmişti hem tüm kıyafetlerindeki desenleri bebeği tanımıştı hemde çok hoş bir battaniyesi olmuştu.

Evet siz söyleyince hatırladım onu ben de gördüm. İki ki hatırlattınız :blush: ben de çok beğenmiştim :smiling_face_with_three_hearts:

Ayy çok iyi fikir buuu :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: @Glsh887

Merhaba ben ilk saçını saklamak istiyorum inşallah, ilk patiği gibi şeyleri çerçeve yapıp saklicam.