36+5 haftalık hamileyim bugün bebeğim gün içinde çok az hareket etti. Dürtünce falan biraz hareket ediyor onun haricinde çok az hareket ediyor yada ben hissetmiyorum bilmiyorum. Böyle olan var mı acaba
Bende 19 haftaligim benimde dünden beri boyle anlam veremedim
Merhaba bizde 35 haftalığız.. sol tarafınıza uzanıp dinlenmeyi denediniz mi.. biz hareketli olunca ya onlar çok hareket etmiyor yada biz hissetmiyoruz çoğu zaman.. inşallah herşey yolundadır
Benimde dün geceden beri
Sabaha nazaran şuan uzanınca hareket ediyor. Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Elhamdülillah buna çok sevindim.. çünkü bende bu sabah kahvaltı yaparken uyandığımdan beri hissetmediğimi farkettim hemen gittim sol tarafıma uzandım ve bekledim bir süre sonra hareket etti elhamdülillah..
Ben de genelde uzaninca hissediyorum. Son haftalarda yeri küçülüyor bebeğin o yüzden hareketleri azalıyor
İlk doğumum erken olduğu için hiç bu haftalara ulaşamadım insan endişe ediyor en ufak bir hareketsizlikte. Normale göre çok hareketli değil ama şükür hareket ediyor randevuma az kaldı o yüzden merak ettim. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin
Bende ona yormaya çalışıyorum ama işte sona yaklaştıkça insan evham yapıyor
35+4 dün çok hareketliydi bugun gün boyu çok az hareket etti bende endiselendim insalh sabaha duzelir sağlıkla kucağımıza alırız
Sizi çok iyi anlıyorum.. Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canım inşaAllah yarın daha hareketli olurlar da yüreğimize su serpilir
Amin canım ecmain inşaAllah Allah razı olsun