Bebişi daha büyük olan anneler 🫶🏻 ben daha 10. Haftamdayim ve bebeğin hareketlerini hissetmek için daha beklemem gerekiyor siz hareketleri bilen anneler anlatsanıza biraz, nasıl bir his bu, neye benziyor, nasıl betimlersiniz bu hissi, ve en erken kaçıncı haftada hissetmeye başladınız
19 haftalık olduk bizde daha tık yok keşke biliyor olsaydım nasıl bı his olduğunu
Ama çok iyi bı şekilde anladım anlık mı oluyor yoksa üst üste mi
Şimdi değilde böyle bir kaç hafta sonra sabah ilk uyandığında sırt üstü yat karnına telefon koy hissedersin büyük ihtimalle böyle suda yüzen balık gibi bir hareket oluyor dene bakalım
Bazen vakum hissi veriyor sanki boyle birseyi icine ceker bir anda birakirsin sonra minik minik pespese gelen pit pit pit hissi degisik umarim tarif edebilmisimdir
16 haftada kelebek çırpınışları gibi hissediliyor sonra sonra artıyor netleşiyor tekmeler miniğin
Karnına telefon koymanın mantığını anlayamadım ama LÜTFEN o telefonu uçak moduna almadan bu hareketi yapmayın
Ben 16. haftada hissetmeye başladım bağırsak hareketi gibi bişey ya da kalp atışı gibi diyim çok güzel bir duygu Rabbim her kadına nasip etsin
Amaç karında bir agirlik olması yoksa illa telefon olması gerekmiyor . Karnına bişey koysa brbek hareket ederse hemen farkedebilir diye
Ya benim 13 haftalik boyle dediginiz gibi simdide hissediyorum mesela bunu yazarken bazen de bisey kayiyor gibi oluyor özellikle gobek deliginin oralarda acaba karistiriyor muyum bebek biraz daha mi asagi da acaba ben hep alttan muayeneye oldugum icin bebek tam nerde onu da bilemiyorum
Bende bişeyler hissetmeye başladım ama bir türlü emin olamıyorum ama akşam karnım sağdan sola doğru şekil degistirdi onu biraz anlayabildim sanki sağdan sola geçti böylemi oluyor acaba
Ben de 12+3 üm ufak ufak hissetmeye basladim diyorum inanmıyorlar, 2.gebeligim sonucta az cok bilyrm:) Doktor cok hareketli bi bebek diyor hissediyor olmam normal degil mi yani Sağlıcakla kucağımiza aliriz insaALLAH
Ayy çok benzeri yaşıyorum bende ya çok güzel bir tanım tebrik ederim aklına sağlık
Bebek şuan göbeğin aşağısında olması lazım diye biliyorum daha yukarı çıkmamıştır
Benimde aynı şekildeydi ama bu çağrışım aklıma gelmemişti
Amin amin
İlk başta bağırsak hareketi gibi oluyor sonrasında kelebek çırpınıyormuş gibi oluyor sonrada bidaha hiç durmuyor ama mükemmel bi his Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sanki içimde mısır patlamış gibiydi
20 haftayı bulanlar bile var. Ben ilk 13 haftamda hiss etmiştim yavaş kelebek kanadı şeklinde
Tam net olarak 16 haftamdan itibaren hiss etmiştim