Bebek hareketleri kaçıncı haftada başlıyor?

21+5 günlük olduk ama henüz bebek hareketlerini hissetmiyorum sizler kaçıncı haftada hissettiniz?ilk gebelikte geç olabilir diye okudum

Benimde ilk gebeliğim . Gebeliğimin 16 17. Haftalarından itibaren çok silik şekilde sanki kalp atışı misali çikolata yediğim zamanlarda hissediyordum . Şimdi 20 ye girmek üzereyim dün bir film izledim ağladım biraz duygulandım sert bir tekme yedim :joy: onun haricinde hafif sanki kedi patisi dokunuşu gibi hissediyorum . Tabi kişiden kişiye değişiyor bende biraz kiloda var ama yine ona rağmen hissediyorum özellikle tatlı şeyler yediğimde

Ben ilk hareketimi 17 de hissetmiştim, sert değildi. Tam kasıklarımda kedi patisi vuruşu gibi çok hafifti ama daha önce böyle bir şey yaşamadığım için fark edilir bi durumdu. Şimdi 20.haftanın içindeyim ve gün içinde sık sık hissedebiliyorum :hugs: doktor 22.haftaya kadar hissedilmeme durumunun normal olduğunu 22den sonra hareket olmaması durumunda kesinlikle kontrol edilmesi gerektiğini söylemişti. Aklınızda bulunsun

18 haftalıkken hissettim ilk tekme değilde pıt pıt bişeyler atıyor hareket ediyor gibi doktorum 22 haftaya kadar bebek hareketleri hissetmek gerekiyor demişti karın bölgesinde yağ dokusu fazla olanlar biraz daha geç hissediyormuş