Bebek görünmedi

Arkadaşlar merhaba. 5+6 günlük hamileyim 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim bugün doktora gittim. Doktor keseyi ve halkayı gördüğünü ama bebeği göremediğini söyledi. Çok tedirgin oldum ama doktor sorun olmadığını söyledi. 2 hafta sonra kalp atışına bakalım dedi ama 2 hafta bana çok uzun geliyor çok korkuyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Ne düşünüyorsunuz

2 Beğeni

Bu haftalarda normal tatbiki keseyi görür sonra kalp atışlarını duyarsın endişelenmene gerek yok sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah kucağına :pray::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bak kendi ağzınla söylüyorsun zaten, bebek ve halkayı gördü :)) bebek daha oluşmadı ki bebeği görsün. O halka dediğin şey zamanla bebek formuna girecek. Yani görmen gerekeni görmüşsün :smiley:

Bugün bende gittim doktora hiç birşey göremediğini söyledi kan verdim kanda betaya bakıcak tekrar salı gideceğim kontrole bnimde moralim bozuk :pleading_face: son adet tarihime göre 5+1 olarak görünüyor gebelik geöen hafta cumartesi kan verdim beta 165 çıktı bugün tekrar beta istedi hayırlısı :pray:t2:

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Geç döllenme olmuş olabilir canım ama ilerleyen haftalarda görünür daha küçük

Hepinize çok teşekkür ederim. İlk gebeliğim olduğu için endişelendim. Hepimiz sağlıkla brbeklerimizi kucağımıza alalım inşallah​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben 3 gün önce kan vermiştim beta hcg 10000 çıktı zaten öyle ögrendim hamile olduğumu. Ama bugün doktor gittiğimde kan istemedi sadece ultrasona baktı. 2 hafta sonra belli olacak. Senin içinde hayırlısı olsun sıkıntısız geçsin herşey inşallah​:smiling_face_with_three_hearts: :pray:

1 Beğeni

Amin canım inşallah :palms_up_together:t2: