Arkadaşlar merhaba. 5+6 günlük hamileyim 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim bugün doktora gittim. Doktor keseyi ve halkayı gördüğünü ama bebeği göremediğini söyledi. Çok tedirgin oldum ama doktor sorun olmadığını söyledi. 2 hafta sonra kalp atışına bakalım dedi ama 2 hafta bana çok uzun geliyor çok korkuyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Ne düşünüyorsunuz
Bu haftalarda normal tatbiki keseyi görür sonra kalp atışlarını duyarsın endişelenmene gerek yok sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah kucağına
Bak kendi ağzınla söylüyorsun zaten, bebek ve halkayı gördü :)) bebek daha oluşmadı ki bebeği görsün. O halka dediğin şey zamanla bebek formuna girecek. Yani görmen gerekeni görmüşsün
Bugün bende gittim doktora hiç birşey göremediğini söyledi kan verdim kanda betaya bakıcak tekrar salı gideceğim kontrole bnimde moralim bozuk son adet tarihime göre 5+1 olarak görünüyor gebelik geöen hafta cumartesi kan verdim beta 165 çıktı bugün tekrar beta istedi hayırlısı
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Geç döllenme olmuş olabilir canım ama ilerleyen haftalarda görünür daha küçük
Hepinize çok teşekkür ederim. İlk gebeliğim olduğu için endişelendim. Hepimiz sağlıkla brbeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
Ben 3 gün önce kan vermiştim beta hcg 10000 çıktı zaten öyle ögrendim hamile olduğumu. Ama bugün doktor gittiğimde kan istemedi sadece ultrasona baktı. 2 hafta sonra belli olacak. Senin içinde hayırlısı olsun sıkıntısız geçsin herşey inşallah
Amin canım inşallah