Merhaba anneler , ben 34. Haftamdayim bugün kontrole gitttim doktorum eli ile karnimi muayene etti ve basi hala yukari da henuz dogum kanalina girmemis normal mi bu ?
Daha girer mi ? Kilosu da 2 kilo civarinda bebegimin
@Esma hanım da şuan bebeği dönsün diye çabalıyor.
İnternnete 32, 36 haftalar arasında döner diyor.
Ay insallah her şey normal ilerliyordur biraz endiselendim acikcasi , doktorum da dönmüş olması gerektiğini söyledi 2 hafta sonrası için ultrason verdi ondan sonra belli olucakmış
Haziran annesi olacaksınız demek ki çok güzel sağlıkla gelsin
Döner diye düşünüyorum ben de. İnternette bebeğin doğum pozisyonuna dönmesi için bazı yönergeler var, isterseniz bir araştırın. Umarım sağlıkla gelir bebiş
Evet haziran sonu doğumum inşallah
Amin inşallah umarım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız , tamamdır araştıracağım çok teşekkürler
4 gönderi yeni bir konuya bölündü: Bebeğin baş aşağıya dönmesi için neler yapılabilir
Kizlar bu arada doktorum dediği soy temmuzum 20 den sonra sancılanabilirsin ağustos 3 temmuzun 20 si agustosun 3 ne arasinda dogabilir mis
Benim de aynı
Yoksa kiz ayni ayda mi dogurucaz
öyle olacak gibi duruyor.
Kimin önce doğum belirtisi olursa söylesin mi
Aynen oyle soylesin sancıyı cekerken nasil yazarız bilemiyorum artık
İmkanımız olursa yazarız
Aynen canım benim
Bebegin aşağıya düşmesi için ,yurumeyi oneriyirlsr,ama kadarında yurumeli tabiki,ne bileyim bu konuda bilgim yok ama ,şunu hep söylər annem ,ki ağır şey kaldırma karnın sallanır . Doğum gercekleşir diyor hep ,bende ağır kaldirmiyorum dikkat ediyorum biraz.ama daha mayısdayız doğumun Haziran sonu,yani burda kötü bir şey yok acikcasi .
Daha erken donmesi iyi olmaya bilir belki ,bebek erkən gelir bir hareketinle.onun için endişe edecegin durum yok canim .daha 1 ay 12i gununvar ,bebeğin donmemesi normal.@Esma hanımda dogum zamanına çok az kaldı ama daha dönmedi bebeği .
Merhaba sizin bebeyiniz döndümü geçde olsa gorrseniz cevaplarsaniz sevinirim)
31 de girdi