Bebek dogum kanalina ne zaman girer

Merhaba anneler , ben 34. Haftamdayim bugün kontrole gitttim doktorum eli ile karnimi muayene etti ve basi hala yukari da henuz dogum kanalina girmemis normal mi bu ?
Daha girer mi ? Kilosu da 2 kilo civarinda bebegimin

@Esma hanım da şuan bebeği dönsün diye çabalıyor.
İnternnete 32, 36 haftalar arasında döner diyor.

Ay insallah her şey normal ilerliyordur biraz endiselendim acikcasi , doktorum da dönmüş olması gerektiğini söyledi 2 hafta sonrası için ultrason verdi ondan sonra belli olucakmış :thinking:

2 Beğeni

Haziran annesi olacaksınız demek ki çok güzel sağlıkla gelsin

1 Beğeni

Döner diye düşünüyorum ben de. İnternette bebeğin doğum pozisyonuna dönmesi için bazı yönergeler var, isterseniz bir araştırın. Umarım sağlıkla gelir bebiş :pray::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Evet haziran sonu doğumum inşallah

2 Beğeni

Amin inşallah umarım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız , tamamdır araştıracağım çok teşekkürler :heart:

2 Beğeni

4 gönderi yeni bir konuya bölündü: Bebeğin baş aşağıya dönmesi için neler yapılabilir

Kizlar bu arada doktorum dediği soy temmuzum 20 den sonra sancılanabilirsin ağustos 3 temmuzun 20 si agustosun 3 ne arasinda dogabilir mis

2 Beğeni

Benim de aynı

2 Beğeni

Yoksa kiz ayni ayda mi dogurucaz :hugs:

2 Beğeni

:rofl::rofl::rofl: öyle olacak gibi duruyor.
Kimin önce doğum belirtisi olursa söylesin mi :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Aynen oyle soylesin sancıyı cekerken nasil yazarız bilemiyorum artık :joy::joy::joy::joy::joy:

2 Beğeni

İmkanımız olursa yazarız

2 Beğeni

Aynen canım benim :hugs:

Bebegin aşağıya düşmesi için ,yurumeyi oneriyirlsr,ama kadarında yurumeli tabiki,ne bileyim bu konuda bilgim yok ama ,şunu hep söylər annem ,ki ağır şey kaldırma karnın sallanır . Doğum gercekleşir diyor hep ,bende ağır kaldirmiyorum dikkat ediyorum biraz.ama daha mayısdayız doğumun Haziran sonu,yani burda kötü bir şey yok acikcasi .
Daha erken donmesi iyi olmaya bilir belki ,bebek erkən gelir bir hareketinle.onun için endişe edecegin durum yok canim .daha 1 ay 12i gununvar ,bebeğin donmemesi normal.@Esma hanımda dogum zamanına çok az kaldı ama daha dönmedi bebeği .

2 Beğeni

Merhaba sizin bebeyiniz döndümü geçde olsa gorrseniz cevaplarsaniz sevinirim)

31 de girdi

1 Beğeni