Mərhaba kızlar bana doktor 10+5 haftalık iken Erkek dedi 13 haftalık oldumda da kız dedi sizin başınıza Boyle olay geldi mi simdilerde de 25 haftalık ikən doktora gidiyorum bebek sakliyor diyor. Artık sormaya insan utaniyir saglikli olsun öncəliklə bir oğlum var 2 yaşında kız diye umuyorum artıq dönüyorum adını bile düşündüm. Boyle olay başına gələn varmı
Merhaba, evet benzer konular forumda var ama 25 haftada cinsiyeti hala tereddütlü olan yoktur.
Ultrasonda gozukmesi lazim haftaniz epey ilerde bir de tarama testlerinde de cikiyor zaten cinsiyet .
Mucize Anne’ye hoşgeldiniz
Gebeliğiniz hayırlı olsun
Merhaba @Melisa3 hoşgeldiniz bebek cinsiyetini saklıyorsa kız olur derler bakalım sizin ne olacak
Bu haftaya kadar iyi sabretmişsiniz, ben olsam sabredemezdim bence başka bir doktora gidin yani 25 haftalık olup da cinsiyetinden emin olmamak çok zor. Yaşadığınız yer büyükse araştırıp iyi bir doktora gidin bence.
Merhabalar bizde 13+6 dayiz 11 haftada kontrole gittigimde benimde bebeğim gostermedi
1 gün var aramızda 14+0 ben de 11+6 gittiğimde erkeğe benzetti
Benimde 13. Haftada eekeğe benzetti bi daha randevunuz ne zMan
Ay sen de çok merak ediyordun değil mi? Bugün mü gittin?
Ben daha almadım randevu ama 13 şubata almayı düşünüyorum o tarihe randevu açıldığında. Ocak ayında 9’unda gitmiştim.
Bende 12. Haftada ikili teste gittigimde kiza benziyo dendi simdi 13+4 üm erkek dedi hayirlisi olsun artık bekleyip göreceğiz
İkili taramada da çıkar mı değer olarak mı çıkıyor
- Aya girinceye kadar kizim kendisini göstermedi hic hep bacaklarıni kapatti suan bile icimde korku var ya erkekse diye 35+4 haftadayiz herseyi kizim icin hazirladim ayyy bide erkek oluyomus allahım hislerin ne diyo mesela ben hep kiz istiyordum ve hissediyorfum rüyama bile girdi en sonunda kızım olacagini ögrendim
Ben ikinci kızımı 7. Ayımda öğrendim hep göstermemişti şuan 3. Çocuğuma hamileyim 14 haftalığız şuan cinsiyet bilmiyorym hayırlısı Allah’tan tabiki sağlıklı olsun ama bir de oğlum olsa diye dua ediyorum
Bende 12 şubata aldım bakalım
İnşallah yine güzel, musmutlu haberlerle gelirsiniz.
6 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Yüzde Yüz Cinsiyet Tahmini