Benim bebişin cinsiyeti belli oldu arkadaşlar. Minik prenses geliyor çoook şaşkın ve mutluyum. Sizinlede paylaşmak istedim. Şaşkınlığımın sebebi ben hep erkek hissetmemden kaynaklı bebişim beni ters köşe yaptı resmen. Varmı benim gibi hislerinde ters köşe olan
Hayırlı olsun canım bendr kız hıssesiyordum erkek oldu
Hayırlı olsun.
Allah sağlıklı güzel ömür versin
Çoooook teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin
Amin inşallah çok teşekkür ederim
Sağlıkla gelsin inşallah hepsi çok tatlılar yaa
Benim tahminlerim çıkmıyor
Tebrik ederim, şansıyla bahtıyla gelsin minik prenses ben de hep kız hissediyordum, anneler hisseder derler amaa doktorumuz son ultrasonda minik bir şey gösterdi 6.hissim bayağı zayıfmış sağlıkla gelsinler de cinsiyeti önemli değil miniklerin
aynen sağlıkla gelsin minikler inşallah çok teşekkür ederim. Normalde hislerimde asla yanılmayan insanım bu arada ama kızım demek bana çekmiş beni şaşırtıyor şimdiden
Tebrikler @Gulsen95 .
Allah sağ salim kovustursun insallah
Bende kız hiss etmisdim erkek oldu
Amin canım çok teşekkür ederim bebişler bizi yanıltıyor desenize
Tebrik ederimmmm Sağlıkla gelsin inşallah
Ben hamileliğimi ilk öğrendiğim andan beri hep kız hissediyordum, kızmış
Hayatımda ilk defa bir tahminim doğru çıktı diyebilirim
Eşim cinsiyeti belli değilken hep oğlum benim aslanım diye severdi kızardım bilmiyorsun belkide kız derdim onun hissettiği çıktı
Aynen bizdede oyleydi @afrikanın_gelini54
Hayirli olsun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah kaçıncı haftada belli oldu cinsiyet @Gulsen95
Amin amin çook teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim 15. Haftada belli oldu
@Gulsen95 Aminn,teşekkür ederim arkadaşım
Dün bi söz duydum babaların isteği oluyormuş diye çok etkilendim herhalde doğrudur. Rabbim sağlık versin tüm bebişlere
Hhhhg sizinkide prenses demek Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin
Benim 4 haftam daha var o zaman öğrenebilmek için @Gulsen95