Bebek cinsiyeti

Benim bebişin cinsiyeti belli oldu arkadaşlar. Minik prenses geliyor çoook şaşkın ve mutluyum. Sizinlede paylaşmak istedim. Şaşkınlığımın sebebi ben hep erkek hissetmemden kaynaklı bebişim beni ters köşe yaptı resmen. Varmı benim gibi hislerinde ters köşe olan​:joy::joy:

8 Beğeni

Hayırlı olsun canım bendr kız hıssesiyordum erkek oldu :slight_smile:

2 Beğeni

:partying_face::star_struck::bouquet:
Hayırlı olsun.
Allah sağlıklı güzel ömür versin

Happy Lets Go GIF by Kamie Crawford

Çoooook teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin :heart_eyes:

2 Beğeni

Amin inşallah çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sağlıkla gelsin inşallah hepsi çok tatlılar yaa :heart_eyes:
Benim tahminlerim çıkmıyor :joy:

2 Beğeni

Tebrik ederim, şansıyla bahtıyla gelsin minik prenses​:heart_eyes: ben de hep kız hissediyordum, anneler hisseder derler amaa doktorumuz son ultrasonda minik bir şey gösterdi :joy: 6.hissim bayağı zayıfmış:joy: sağlıkla gelsinler de cinsiyeti önemli değil miniklerin​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

:joy::joy::joy: aynen sağlıkla gelsin minikler inşallah çok teşekkür ederim. Normalde hislerimde asla yanılmayan insanım bu arada ama kızım demek bana çekmiş beni şaşırtıyor şimdiden :joy::joy::sweat_smile:

2 Beğeni

Tebrikler @Gulsen95 .
Allah sağ salim kovustursun insallah :innocent::pray:
Bende kız hiss etmisdim erkek oldu :grin:

Amin canım çok teşekkür ederim bebişler bizi yanıltıyor desenize :joy:

2 Beğeni

Tebrik ederimmmm​:hugs: Sağlıkla gelsin inşallah​:purple_heart:
Ben hamileliğimi ilk öğrendiğim andan beri hep kız hissediyordum, kızmış :smiling_face:
Hayatımda ilk defa bir tahminim doğru çıktı diyebilirim :rofl:

1 Beğeni

Eşim cinsiyeti belli değilken hep oğlum benim aslanım diye severdi kızardım bilmiyorsun belkide kız derdim onun hissettiği çıktı :blush::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Aynen bizdede oyleydi @afrikanın_gelini54 :innocent:

Hayirli olsun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah :cherry_blossom::cherry_blossom::hatching_chick::hatching_chick: kaçıncı haftada belli oldu cinsiyet @Gulsen95

Amin amin çook teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :heart_eyes:15. Haftada belli oldu

2 Beğeni

@Gulsen95 Aminn,teşekkür ederim arkadaşım

1 Beğeni

Dün bi söz duydum babaların isteği oluyormuş diye çok etkilendim herhalde doğrudur. Rabbim sağlık versin tüm bebişlere :heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Hhhhg :joy::joy: sizinkide prenses demek Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benim 4 haftam daha var o zaman :smiling_face_with_three_hearts: öğrenebilmek için @Gulsen95