Bebek Cinsiyeti Önceden Belirlenebilir Mi?

Merhaba güzel kadınlar, bilimsel bir dayanığı olmasa da bunu önceden belirlenebilir diyen bir kaç yöntem varmış.

Örnek:

Shettles Metod: Bu metotta erkek ve dişi spermlerin hareket kabiliyeti ve hayatta kalma süreleri göz önüne alınarak istenen cinsiyette bebeğe sahip olmaya çalışılır. Erkek çocuk için yumurtlamadan yaklaşık 12 saat önce, kız çocuk için yumurtlamadan birkaç gün önce ilişkiye girilmesi önerilir. Erkek bebek isteyenlerin özellikle yumurtlama günü ya da yumurtlamadan 12 saat önce ilişkiye girmeleri önerilir. Bu nedenle erkek çocuk isteyenlerin mutlaka yumurtlama gününü doğru olarak tespit etmeleri gerekir. Bunun için piyasada bulunan ovülasyon kitlerini kullanabilirler veya doktora giderek yumurtlama gününü tespit ettirebilirler. Kız bebek isteyenler için yumurtlamadan önceki günler yani adet kanamasından sonra sık cinsel ilişkiye girmeleri önerilir. Bunun gibi bir kaç yöntem daha varmış.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Deneyen var mı?

2 Beğeni

Bilmiyordum, öğrenmiş oldum :blush:

1 Beğeni

Evet böyle çok teori var. Özellikle İbrahim Hakkı hazretleri min Marifetname kitabında bu konuda çok bilgi var. Çocuğu hangi gün hangi saatte ne şekilde yaparsan huyu nasıl olur, cinsiyeti, kime benzeyecegi falan çok bilgi veriyor. Ama onları ayarlamak zir bence ya :grin:

3 Beğeni

Ben bu kadar çok olduğunu bilmiyordum :smile::scream:

3 Beğeni

Evet neler neler yazıyor. Mesela cima sırasında konuşursan çocuk dilsiz olur. Eşinin rızası olmadan yaparsa çocuk ahmak olur. Ayakta yapılırsa çocuk yatağını ıslatir. Ayın ilk günü yapılırsa çocuk güzel olur. Böyle sürüp gidiyor sayısız bilgi ama ne kadar doğru bilinmez

4 Beğeni

Ben bunların hiçbirini bilmiyordum :smile::smile: sadece cinsiyet belirlemek için bir kaç yöntem olduğunu biliyordum tabi bilimsel bir dayanağı yok :smile: bunu da hamile kaldıktan sonra öğrendim tabi :smile::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Evet ben bunu duymuştum :smiley: sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil diye önemsememiştim ama deneyen varsa tecrübesini merak ediyorum

3 Beğeni

Tuhaf ve komik bilgiler​:joy::joy::joy::joy: benim konuşmadığım tek an uyku diyeceğim ama onda bile konuşuyor olma ihtimalim çok yüksek hahahshs​:joy::joy::joy: ikizler burçlarının çocukları dilsiz olur o zaman tövbe yarabbi​:face_with_hand_over_mouth::joy::joy:

4 Beğeni

Bunu hamile kaldıktan sonra bende duydum aşşağı yukarı kaldığım vakti doğru tahmin ettiğimi düşünüyorsam bebeğim erkek olacak :blush::cherry_blossom: sağlıklı olsun da :heart::heart::heart:

4 Beğeni

Tabi öncelik sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması onun dışında inşallah gönlünüzce olur :palms_up_together:t4::heart_eyes:

2 Beğeni

Kizlar bebeğin ultrason resmini atsam tahminde bulunabilir misniz

3 Beğeni

Tabi ki, başka başlık olarak at tahminde bulunalım :heart_eyes:

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Rabia1

Gebeliğin hayırlı olsun

Elbette tahminde bulunuruz :blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim çok sağolun başka başlıkta attım bakabilir misniz orda

1 Beğeni

Attım arkadasim başka başlıkta görebilir misiniz acqba

1 Beğeni

Bide besmele çekmek iyi miş erkeğin

2 Beğeni

Benim çocuğum olmuyordu mutsuzdum hep sıkıntı yaşardım bana bir dua söylediler hayatım değişti sonradan ne dua ettiysem dualarım kabul oldu bazı şeyler yaşamaya başladım belki faydam olur size mutluluk yardım isteyen varsa bu duayı çok kalpten yapsın teslimiyet çok önemli Allah’ım İbrahim As gibi bende sana ruhumu kavuşturmayı diliyorum sana teslim olmak istiyorum sevdiğin dostların gibi dostluğuna kabul eyle amin

2 Beğeni

Merhaba @Rabia1 hoşgeldiniz :wave:t2::confetti_ball: tahminde bulunmayı çok isterim