Ya hanımlar biliyosunuz 13+2 deyim ve hala cinsiyet adına tahmin bile söylemedi canım doktorum bende diyorum ki bı hastaneye gitsem sırf cinsiyet öğrenmek için şöyle ultrason kalitesi iyi bı yer de görmez miyim kendi Dr um 3 Hafta sonra çağırdı bekleyemiyoommm yerimde olsanız napardiniz
Mecbur bekle canim soyleseler bile %70 der kesin demezler bende ozele gidiyorum yani en garanti 16. Ve 17. Haftada soyluyorlar ben bile ogrenemedim kesin ikili taramada yaptirdim %80 dendi yani 15 haftadayim dusun ama icin rahat edecekse git ama beklemeni tavsiye ederim cok bulantin varsa kusuyorsan kiz az bulantin varsa kusmuyorsan erkektir batil inanc ama saglikli olsunda
Ya şey ikili testte nasıl anlıyoruz benim elimde test sonucum var ama Dr um hiç ikili testte cinsiyetle ilgili bı şey demedi
Özele gidip öğrenebilirsiniz ben devlete gidiyorum şuan 11 haftamdayim 12 de gel hem cinsiyetlerini öğrenelim hemde ense kalınlığına bakalım dedi
Yaa ben 13+2 deyim bana hala tahmin bile vermediler 12. Hafta da gel söyleyelim demeleri çok iyi hangi hastane bu
büyükçekmece devlet hastanesi bende şaşırdım normalde devlet söylemiyor benimkiler ikiz
Ayyy benim midem cok bulanio 2 kizimda da cok bulandi budami kiz acaba 3. Prensesim mi geliyor yoksa ama gece sabaha kadar suren mide bulantisi midem cikio resmen ogurmekten
Aaa şaka Mimar Sinan mı
Evet Yusuf çiftçi söylüyor ona gidiyorum gayet güzel ilgili doktor
Bence git yoksa 3 hafta seninle acaba ne diye düşünmeyelim bizimde içimiz rahat etsin tahmin bile etse olur
Kendi doktorun söylemediyse,başka doktor söylermi bilemedim şimdi
Ben başka hastaneye gittim özele direk hafta sonu cinsiyet partisi için geldiğimi değdm öğrenmem gerek diyr uzun bir süre cinsiyrt için baktı emin olmak için ben gittiğimde 15 haftalıktım direk gördü
Ben mimar sinan da ameliyat oldum kız
15 hafta mi yok bekleyemem
Söylüyor kuzu ya arkadaşımın Dr u 12 haftalıkken kız dedi ya
Valla bende öyle düşünüyorum dhhdhs
Hahahhaha net bekleme
Mimar Sinan tarafında mi oturuyorsunuz Yusuf beye gidin derim son şans olarak oda soylemezse özel
Zeyy bende aynı durumdayım 15 haftalık oldum ama hala cinsiyet belli değil haftaya randevum var beklemeyi düşünüyorum.
Ben bakarken Esenyurttaydim Akbatı tarafında şuan avcılardayim parseller tarafında ya ama randevu görünmüyor içeriden mi kayıt açıyorlar