Bebek bezi tercihi

Pure baby organıc ve sleppy bebek bezi kullananlar varmı tavsiye edermisiniz ve yenıdogan bebek bezi ne kadar alınmalı çok stok yapmak istemiyorum

Bu konuda bende cevremden bilgi edinmistim neye alıştirirsan onla devam et dendi
Bizde bu fikre bağlı kalıp bebek bezlerini kıyaslamaya başladık prima veya molfix arasinda kalıp molfixle baslamayi dusunduk fiyat araliklari cok fazla degildi dogduğu andan tuvalet egitimi alan a kadar ki süreci düsünerek hareket ediyoruz Stok konusunu da anneme sordum yeni dogan gobek oyuntulu bezleri de çoklu ekonomik paketlerden 2 veya 3 paket yeterli olacagini sürekli bebegin gelisecegini söyledi bizde 3 er paket alarak stoğa başladık
İlk bebek heyecanı işte ne yapsak bilemiyoruz bizde de biraz telaş var umarım destek olmustur

Cevap ıcın teşekkürler benım kızım doğdu bu soruyu soralı baya olmuştu 43 günlük olduk :cherry_blossom:

Aa masallah allah analı babalı büyütsün buralarda yeniyiz 23hafta 6 günlüğuz bazen tarihler gozümuzden kaciyor :sweat_smile:

Sağlıcakla alın kucağınıza sizde bebısınızı:heart:

Çok tesekkur ederiz Peki hangi bebek bezi markasını tavsiye ediyorsunuz

Ben oğlumda molfıx kullanmıştım kızımdada molfıx aldım ben ınternet uzerınden alıyorum cok uyguna geliyor kampanya takıp edıyorum 240 adet ıkı tane 1 numara kullandım çok az kaldı bitmesine 2 numara 240 lı sıparıs verdim sımdı hepsi buradaki kampanyalar oluyor bılgın olsun

Islak mendılde pure baby organıc kullanıyorum ondanda çok memnunum

1 Beğeni

Çok teşekkür ederiz bilgiler için

1 Beğeni