Bebek Bezi Marka Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Bebek için ay ay bebek bezi almak istiyorum da malum her geçen gün pahalı oluyor fakat markada kararsız kaldım çok pahalı bir şey olmasın fakat çok adi bir markada istemiyorum tecrübeli yada alan anneler varsa rica etsem bana da söyleyebilir mi ben karar veremedim çünkü

1 Beğeni

Bence bez konusunda acele etmeyin cunku her bebegin cildi ve her bebeğe uyan bez farkli oluyor. Kimine sleepy iyi gelirken prima iyi gelmiyor, kimine de tam tersi. Tecrube edip ona gore stok yapmak daha saglikli.

Peki ilk alındığında hangisini tavsiye edersiniz

Ben oğlumda Baby turco kullandım çok ta memnun kaldım şimdi 2 ye hamileyim bunda da aynı ürününü kullanırım

Alerji riskine karşı stok yapmayacağim Molfix le baslayacağim

Sleepy ve Baby Turco öneririm

Ben birkac kisinin goon tavsiye etmesi uzerine bu markadan yenidogan icin 3 paket aldim, henuz bebek gelmediği icin kullanamadim tabi o yuzden memnun kalip kalmayacağımi bilemiyorum. Prima muadili diyorlar fiyati da baya uygun, bir de indirime girmisti trendyolda o zaman almistim cok ucuza gelmisti. Memnun kalmasam da verdigim paraya acımam o kadar iyi bi fiyatti. :grinning:

Benim ilk bebeğim hayırlısıyla olacak. Temiz içerikli ve yerli üretim olmasını istiyorsanız sleepy ve baby turco önerildi. Sleepy bir tık daha iyi olduğu söylendi.Ama ben sadece 1 paket aldım. Bebeğime pişik vb. yaparsa farklı bir markaya geçerim diye düşünüyorum.

Baby turco ve sleppy . Doğal içerıklı bezler .

Biz molfix almıştık pişik oldu bezi değiştirdik prima aldık o daha iyi oldu. Biraz pahalı ama bebeklerin ilk ayları hassas olduğu için bir süre prima kullanacağız

Slepy kullandım sızdırma yaptı molfix aldım oda sızdırma yapıyor memnun degilim sanırım başka bir marka alcm

Bende şuan 4paket 1numara baby turco aldım baya öneriyorlardı iyi gelirse devam edicek trendyolda indirim oluyo bide onrdan aldım

sleppy aldim 1 paket onunla baslayacagim pisik yaparmi yapmaz mi nasil olur denemem lazim