Anneler merhaba, bebek bezi için üretilmiş, koku hapsetme özelliği olan çöp kutuları var. Belki duymuşsunuzdur Korbell marka çöp kutusu bebek bezlerini gün içinde atabilmek için oldukça kullanışlıymış.
Şimdi bu ürünün muadilleri de çıkmaya başlamış ama fiyatlar aşağı yukarı aynı.
Böyle bir ürün kullanmayı düşünen var mı? Ya da kullanıp memnun kalan/kalmayan?
Ben almadım. İçindeki poşeti de çöp kutusuna özelmiş. Marketteki mavi poşet olmuyormuş. Öyle bi çöp kutusu alırsam bu sefer de ister istemez bez birikmiş olacak. Evdeki çöp kutusunu bile bilerek küçük aldım. Birikmesin ki her dolduğunda atmak zorunda kalayım diye. Gereksiz değil ama satın almasam daha iyi olur dedim
Evet her çöp poşeti uymuyor maalesef, kendi poşetleri pahalı ama yerli üretim muadil poşetler çıkmış ben de çok biriktirmem, balkona koyarım diyordum ama elimin altında olması daha pratik mi olur bilemiyorum
Ben hijyenik bulmadığım için almak istemedim. Sonuçta her ne kadar bezleri hapsedip kokuyu önlese de bezler uzun süre kaldığı için bakteri, virüs üretir diye düşünüyorum. İlk kızımda da tercih etmedim, bunda da tercih etmeyeceğim yaa. @Cansu gibi yapacağım ben de
Tabi düzenli yıkamak da gerekir kovayı biz ufaklığın kakasını temizleyince çıkıp atıyoruz hemen ama bunda öyle bir şansımız olmayacak, sürekli bez değişecek