Bebek bezi hakkinda yardim

Hsnimlar bebek bezi almaya baslayacagim prima alacagim fakat kac adet nekadar alayim azcok bilgisi olan varmi

1 Beğeni

Şimdilik 1 paket alın bence. Bebeğinizin cildine uygun olmayabilir

2 Beğeni

Doktor prima al dedi pisik vs dedimde onun iyi oldugunu soyledi

canim birilerinin iyi demesiyle olmuyor iste bebegin cildine hassasiyetine bagli o ne doktor ne biz karar veremiyoruz tabi en iyi markalar var ama nuran hakli 1 tane al bence bende aldim 1 tane sleppy aldim denicem bakalim

1 Beğeni

Tm canim mama peki

Mamayi napayim

Her bebeğin cildi farklıdır. Benim 2 kızımda da Prima pişik yaptı mesela

Mama kullanmanız gerekmeyebilir. Doktorunuz uygun görürse o zaman bakarsınız.

1 Beğeni

Bence de bir paket alın sonra ona göre değişim yaparsınız

Ben 1 paket prima aldım her ihtimale karşı pişik olursa mecbur değişeceğiz çünkü

1 Beğeni

Bende 1 paket içerisinde 70 adet var prima premium care aldım o bebek cildi için çok daha iyisiymiş hatta şuan civil de kampanya var normalde 500 tl iken orada 359 tl değerlendirebilirsiniz

Kızlar biz 30 haftadayız, dün Migros’tan Molflix aldım 143 tl indirimde , hatta 2ci %50 aldım, içinde 60 adet vardı.

İnsallah dua ette kullanmayayim sutum olsun ilk gebelikte yoktu

İnşallah :sunflower: olmazsa da canınızı sıkmayın. Keçi sütlü mamaları önerebilirim. Biz onu kullanıyoruz.

Organık içerıklı olanı tercih etmelısın bence baby turco

1 Beğeni

Bebelac kullwndim ilk gebelikte @Zühre @İlkbebeğim1

Yenidoğan bebek için nasıl bez almam gerek 0 olandan mi alıyorum yardımcı olursanız sevinirim :kissing_heart::see_no_evil::smiling_face:

Bebelac bizim kıza iyi gelmedi. Doktor Bebelac pepti junior verdi denememiz için ama hiçbir şekilde içiremedik. Golden Goat kullanıyoruz.

Benimkide icti ama sonraki yillarda cok midesi bulanip kusmasi olmustu