Hsnimlar bebek bezi almaya baslayacagim prima alacagim fakat kac adet nekadar alayim azcok bilgisi olan varmi
Şimdilik 1 paket alın bence. Bebeğinizin cildine uygun olmayabilir
Doktor prima al dedi pisik vs dedimde onun iyi oldugunu soyledi
canim birilerinin iyi demesiyle olmuyor iste bebegin cildine hassasiyetine bagli o ne doktor ne biz karar veremiyoruz tabi en iyi markalar var ama nuran hakli 1 tane al bence bende aldim 1 tane sleppy aldim denicem bakalim
Tm canim mama peki
Mamayi napayim
Her bebeğin cildi farklıdır. Benim 2 kızımda da Prima pişik yaptı mesela
Mama kullanmanız gerekmeyebilir. Doktorunuz uygun görürse o zaman bakarsınız.
Bence de bir paket alın sonra ona göre değişim yaparsınız
Ben 1 paket prima aldım her ihtimale karşı pişik olursa mecbur değişeceğiz çünkü
Bende 1 paket içerisinde 70 adet var prima premium care aldım o bebek cildi için çok daha iyisiymiş hatta şuan civil de kampanya var normalde 500 tl iken orada 359 tl değerlendirebilirsiniz
Kızlar biz 30 haftadayız, dün Migros’tan Molflix aldım 143 tl indirimde , hatta 2ci %50 aldım, içinde 60 adet vardı.
İnsallah dua ette kullanmayayim sutum olsun ilk gebelikte yoktu
İnşallah olmazsa da canınızı sıkmayın. Keçi sütlü mamaları önerebilirim. Biz onu kullanıyoruz.
Organık içerıklı olanı tercih etmelısın bence baby turco
Bebelac kullwndim ilk gebelikte @Zühre @İlkbebeğim1
Yenidoğan bebek için nasıl bez almam gerek 0 olandan mi alıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bebelac bizim kıza iyi gelmedi. Doktor Bebelac pepti junior verdi denememiz için ama hiçbir şekilde içiremedik. Golden Goat kullanıyoruz.
Benimkide icti ama sonraki yillarda cok midesi bulanip kusmasi olmustu