Bebek arabası önerisi

Pierre Cardin galiba 17 bin idi.

Ya şöyle ki fiyat konusuna gelirsek ben her zaman hayatım boyunca bir kere alırım en kalitelisini alırım diye düşünerek hareket ettim. Misalen bir kere ortopedik, deri bir ayakkabı alırım. 5 sene giyerim. Bi daha 6. Sene yeni alırım. Çoğu şeyde böyle hareket ederim.

İki ablam var. Büyük ablam şurada 2 ay önce 4. Çocuğuna doğum yaptı. Halen daha aynı Park Yatak ile Bebek Arabasını kullanmakta. İlk çocuğunda bir aldı o kadar kaliteli ki hiç eskimedi bile. Kullanmaya devam etmekte.

Ben de yeni evliyim ve ilk çocuğum olacak. Kalkıp bebek odası döşeme vs öyle şeylere girişmedim. Ancak Park Yatak ile Bebek Arabası almayı planlıyorum. En iyisine gücüm yetmese de en azından kaliteli bir şey alayım. Bir kere alayım ve Rabbim Nasip Ederse 2. 3. Çocuğum olursa onlarda da kullanayım diye düşünüyorum.

Siyah aldim canim ben aslinda yesili cok hosuma gitti acikcasi onun fiyatını sormadim . Teşir ürün olarak vardı . Onu da esim istemedi . Siyah alip gectik .

1 Beğeni

Pierre cardin 8bin di indirimli hali indirimsiz 10bin tl . Benimde ilk çocuğum 2. 3.ye de kullanmak nasip olur inşallah ama 7-8bini geçmemeye çalışacağım bebek arabalarında beşiklerin fiyatı belli zaten

Fiyatı bence aşırı iyi

Ablanız çok mantıklıymış :smiling_face_with_tear: benim ilk çocuğum sırf görüntü olarak beğeniyorum diye ahşap anne yanı beşiği ve 4baby bebek arabası aldım gerçekten katlanması zor yatağı çıkmadığı sürece katlanmıyor puseti de çok ağır. Sonradan elele’nin yeni çıkan park beşiğini gördüm keisnlikle baştan onu görseydim de alsaydım keşke :smiling_face_with_tear: bende joell ve prego’nun arabalarını beğendim sonradan bebeğim 1 yaşına geldikten sonra kesin bizde bebek arabasını değiştiririz :smiling_face_with_tear: montessori model Karyola alacağım odasına 1 yaşından sonra şimdilik park beşiğe de gerek yok :smiling_face_with_tear:

Ben başka modelle karıştırdım galiba (: İnşallah gönlünüzce olur.

Ben de Elele ile Yoyko arasında kaldım. Yoyko da 5 kademe olduğu için yüksek ihtimalle onu tercih edeceğim. Çünkü evdeki yatağım alçak ancak köye gidince de kullanmak istiyorum Anne yanı olarak ve köydeki yatağımız yüksek.

Yoyko Park Yatak çok beğendim ben onu tercih edeceğim inşallah.

Joell marka iyi mi bilmiyorum. Bu ara Prego da duyuyorum.

Ancak şu an kabin bebek arabası almayı planlıyorum. Bakalım ilerleyen vakitlerde hangi model tercih ederim. Şu an Cybex’i yurtdışından getirtebilir miyim tanıdıklara onu araştırıyorum.

Montessori yatak ben de düşünüyorum. Tabiki ileride.

Ancak çevremden duyuyorum yere sıfır tercih etmeyin. Altı çekmeceli olanlardan en azından tercih edin. Temizlik, kullanım vs daha iyiymiş.

1 Beğeni

Benimki yoyko çok sevdim sürüşü kolay baya

1 Beğeni

Bu şekilde

Ben markada ziyade bu tip travel sistem diye geçiyor yanlış bilmiyorsam bebek için de benim için de modelin kullanışlı olacağını düşünüyorum daha almadım alırsam bu modelden almayı düşünüyorum ön barı bardaklık koyma kısmı ve ayrı bir Ön bar olması ilgimi çekti ilerleyen yaşlarda da kolaylıkla kullanabileceğimizi düşünüyorum yeni çıkan modellerde çocuklar içinde rahat etmiyormuş yakınlarım o modellerden almışlar memnun değiller çocuk kendini sürekli bebek arabasından atmak istiyormuş

Aldınız mı acaba memnunmusunuz

Merhaba anneler :hugs: ilk bebeğime hamileyim.Tecrübelerinize ihtiyacım var.Bebek arabası ve bebek beşiğine hangi marka model almamı önerirsiniz.Teşekkür ederim​:blush:

Bebek arabasi olarak prego Venüs kullanıyorum çok memnunum, beşik olarak ise prego Miami 8040 park yatak kullanıyorum ondan da memnunum tavsiye ederim.

Arkadaslar bebegim icin kaliteli bir bebek arabasi ariyorum trendyoldan. Onerebileceginiz markalari yazar misiniz. Simdiden tesekkur ederim ( şu katlanabilen pusetli portbebeli olanlardan istiyorum) :heart::kissing_heart:

Biz çok araştırdık denedik ve gerçek kullananları bile yoldan çevirip sorduk ve Bagi Neo2 de karar kıldık puset olarakta Prego seçtik. Bebek arası işi gerçekten çok kafayoruyor. (Neo2 gerek hafif olması gerek travel olmasına rağmen katlandığında ufak kalması ve iki taraflı kullanılması tercih sebebimizdi) eğer bütçem çok üst seviyede dersen Cybex GazelleS falan bakabilirsin ikizde tekilde kullanılıyor.

Sizin aldığınızın linki resmî var mı birde fiyatı kaçtı aldığınızın

13.543tl ye ebebekten aldım. Ama Hepsiburada da aynı fiyata indirime girmişti. İndirim takip edip alın normal fiyatı 20bin üzeri ara ara indirim yapılıyor.

Ya benim o kadar bütçem yok en fazla 8,9 bin civarı bişey bakıyorum teşekkür ederim

Prego aria plus a bak birde

2 Beğeni