Bebek arabası önerisi

Nasil yani anlamadim canim

Anladim canim bende cok arada kaldim bazi arabalara baktik cok guzel cok hafif ama inanilmaz pahali o kadar paralar vermek istemiyorum ben zaten arabam var toplu tasima hic kullanmiyorum bu yeterli gelir diye umuyorum ama bilmeedim​:thinking:

Ben bundan düşünüyorum

1 Beğeni

Bakın bunun fiyatı da abartı değil ekstra kabin boy bu da işinize çok yarar

1 Beğeni

Evet trendyoldan aldım kuzum indirim vardı gayette güzel geldi hiç sorun olmadı

1 Beğeni

Puset kısmı bebekken kullanılıyor sonrasında diğer aparatı takıyorsun o uzun süre kullanılıyor canım benim geldi ağır değil sürüşü falan çok rahat bence

Yaa cok sevindim teşekkür ederim bilgilendirmen icin​:smiling_face_with_three_hearts: hayirli olsun bebişine seninde​:hibiscus:

1 Beğeni

Bn bunu aldm

Ama bnım çeyizn içinde mama sandalyesi de vardı herşey bi yana arabasını çok beğendim bn

Çok araştırdım ama kararsızım çok pahalli olsun istemiyorum siz ne aldınız hafif çift yönlü …

Ben kraft kenya travel tercih ettim. Arkadaşım bir yıldır kullaniyor, cok memnun.

Elele markasından aldım çok memnunum. Ben kabin tipi aldım ama çift yönlü modelleri de var bakabilirsin

Baby care kabin travel aldım

Ben bunu aldım komşum kullanıyor uzun zamandır kalitesi duruşu vs çok güzel öneririm ilk oğlumda da almıştım (başka marka) ama çok kullanmamıştım onun için hem uygun hemde kullanışlı olsun istedim ben çok beğendim öneririm

1 Beğeni

Stokke aldım 🩷

Çok hafif ve pratik gerçekten ya

1 Beğeni

Benımde doona önceki kızımda 2 yasına kdar kullandım . Bu bebegede onu kullanıcam ınanılmaz rahatlık . Bu arada lohusalogın nasıl gıdıyo agrın sızın var mı cok canım?

@Marmaletta

1 Beğeni

Şu an benim aklımda Cybex Beezy var. Onu almak istiyorum. Haricen apart ile ana kucağı alarak kullanmayı planlıyorum.

Yurtdışından getirmeye çalışacağım. Haricen Pendik de bir adam yurtdışından getirerek satış yapıyormuş. Onunla da iletişime geçmeyi düşünüyorum.

Bakalım Nasip ~

Bana yazdığın modeller neredeydi bulamadım onları.

Prego bebek arabaları bence orta kalitede, her bütçeye uygun oldukça güzel bir marka. Ancak Prego yerine Pierre Cardin tercih ederim. Kendinde dedin çok hafif diye.

Şimdi ikisini de dokunarak bakmadım ama Pierre Cardin kullanım bakımından daha rahata benziyor.

1 Beğeni

Bende pierre cardin denedim e bebekte baktım inceledim ama prego lotus modeli de pierre cardin gibi hafif ve kullanışlı duruyor ben ikisinin arasında kaldım sadece pusetli olarakta kullanılıyor galiba prego lotus olan modeli ya da üst üste de takılıyor hemde orta bütçeli o kadar fazla bütçe ile bebek arabası almaya gerek yok diyorum kendi kendime kabin boyda karar kıldık ama bu iki model arasında kaldık