Kızlar merhaba aranızda bu tarz bebek arabası kullanıp memnun kalan var mı?
Valla bende alacağım ama bu tarzlar çok kaba ağır olur diyorlar uzun ömürlü olur mu onuda bilemedim
Bunlar taşımada da kullanımda da zor bence çok kaba duruyor
Ben bunu almayı düşünüyorum hafif hemde taşımada kolay kapandığı zaman da çok yer kaplamıyor
Bu da guzelmiş güle güle binsin bebiş inşallah
Amin inşallah
Üsttekünden ne farkı var bnun ikiside aynı geliyor bana
Üsteki arabayı kullanan çoğu yakınım çocuk daha 1 yaşına girmeden farklı bir araba arayışına girdiler ayrıca araçta kullanımda sıkıntı çok kaba olduğu için yer kaplıyo tek elle kapatması zor ki zaten yatağı çıkmadan katlanmıyor diğeri öyle değil yatak çıkmadan katlanıyor makul bir boyuta gelebiliyor tabi tercih meselesi diğerinin daha uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum
En iyisi kabin boy o zaman kızlar kullanışı rahat hafif kapatınca küçük hale gelmeside avantaj
Kesinlikle
Bende görmüştüm bunu ama 1 aydır bebek arabası bakıyorum resmen karar vermek için ya
Ben prego Venüs aldım uzun araştırmalar sonucu, benim beklentilerimi karşılıyor sizlerinde bakmasını tavsiye ederim
Ya bende baktım ama fiyatı baya pahalı geldi açıkçası o kadar para vermek istemiyorum bebek arabasına alsam alırım ama değmez bence bu benim düşüncem tabi ben orta fiyatli ürünler arıyorum
Allah nasip ederse ikinci çocukta da kullanmak isteriz diye birde sürüşü çok kolay eşim olmadan da rahat gezmek için tercih ettim, tabiki herkes beklentisine ve bütçesine göre alışveriş yapıyor ama gün geçtikçe daha da fiyatlar da artıyor…
Evet doğru ya benimde eşim her zaman yanımda değil ağır bir şey olursa indirip kaldırmak zor olur o yüzden hafif modellere bakıyorum
Bende boyle aldım sadece bebek arabası ve puset olarak daha kullanışlı deniliyor bakalım deneyip gorcez
Prego lotus daha sağlam duruyor güle güle kullanmak nasip olsun şimdiden inşallah
Prego çift yönlü değilmiş ama ya