Bebek alışverişi

Kızlar bebek alışverişi yapıcaz bugün inşallah kıyafet battaniye vs gibi ama ne alıcam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz en acil neler alınabilir olmazsa olmaz dediğiniz

0-3 ay çok fazla alma diyo herkes ama ben 3 lü 4 lü takım şeklinde bi 8 tane falan almışımdır beyaz badi de bi 10 12 falan var sonuçda sürekli kirlenicek değiştirmek gerekicek işte çorap aldım ağız mendili altını silmek için pamuk aldım battaniye kalın 1tane hazır 2 örme 5 müslim var 2 banyo havlusu var şapka eldive 4 lü takımlarda oluyo ayrı almaya gerek yok bence önlük alabilirsin reflü yatağı iyi oluyor biberon mama kaşığı falan almaya gerek yok bence kendin içinde göğüs pedi falan alabilirsin pişik kremi alt açma falan da var tabi :sweat_smile: biz hepsini tek bi yerden aldık gidince bu lazım buda lazım diye alıyorsun zaten

Pişik kremını hangı marka aldınız ben mustela düşünüyorum dus jelı sampuan vs pişik kremı varmı o markanın bilmiyorum ama bebek kıyafetlerini alacağımız yerde de vok ıyı markalar yok oyuzden bızı bıraz zorlıcak ayrı ayrı almak zorunda kalıcaz sanırım

Sudocrem aldım 2 tane kızımada kullandım çok çok iyi geldi şimdide ondan aldım uzun süre yetiyor ince az sürüyorum yoğurt gibi sürmeye gerek kalmıyor zaten hızlı iyileştiriyor

1 Beğeni

Tabi herşey heryerde yok yada kalite farkı var falan bazı şeyleri internetten söyledim ben hepsi aynı yerden olucak diye bişi yok ama kıyafetleri %100 pamuk olmasına dikkat ettim o kadar

İnternette baby mall da ve civilde indirim var özellikle zıbınlarda. Bende yeni doğan için zıbın 3 6 ay 6 9 ay şeklinde yine aldım fazlaca ayaklı tulum takımlardan aldım . Hastane çıkışı 10lu civilden 800 tl ye aldım daha dün . Philips avent emzikler e bebekte indirimde 265 tl intenrette de öyle ondan aldım wee ürünleri de indirimde ateş ölçer vs. Aldım koltuk altı daha güvenli ilk başlarda yeni doğan ve bebekler için doktorlar da koltuk altı öneriyor diye . Ağız mendilleri vs. Onlar da uygundu şimdilik bunları aldım bende . İnternette trendyolda da bazı yerlerde yine güzel indirimli ürünler oluyor. Bakım ürünü de mustela yeni doğan seti var losyon şampuan pişik kremi ve yağını içeriyor bende mustela alacağım başta memnun kalırsam devam ederim yoksa sonra değiştirebilirim . Deterjan olarak da siveno aldım çamaşır suyu olarak yani baby me toz leke çıkarıcı aldım zıbın lekeleri için

Bende dıkkat edicem pamuklu olmasına ama cok güvenemiyorum da cok tesekkur ederim fikir oldunuz bana

Ya ben internete pek güvenemiyorum illa görüp almam lazım bende Philips avent düşünüyorum cok övüyolar onu onları netten alırım artık

1 Beğeni

Ya bende nete güvenmem pek ama şimdi deterjan vs. Olsun ya da ufak tefek diğer gereçler onları öyle aldım aldığım takımları falan görerek aldım ama dediğim gibi mağazalarda da indirimler geçerli şu anda

1 Beğeni