Ben biraz tezcanliyim bebekte benim gibi olabilir diye ama iyi de oldu şuan fiyatlar bile ikiye katlandı
Zamanında sağlıkla gelsin o konuda haklısınız fiyatlar çok arttı gerçekten
Amin inşallah size de aynı temennilerimle …
Bizde henüz araştırıyoruz ama prego 8040 70x120 ebatindaki beşige karar kıldık mağazaları gezerek karar verdik ebebek magazasinda görme firsatim oldu park yatak beşik olarak en büyuk o ve kullanısliydi sallanma özelligi falan da vardı internetteki fiyatlarla kıyasladik internetten alacagiz ayrica bi beşik daha bakıyoruz portatif salon ve ailemin yanina giderken götürebilmek için içine yatak araştiriyoruz mağazadan görerek alacağız Şimdilik buna karar verdik
Bende çok beğenerek almıştım aynı modeli, şimdiden alırsanız eğer güle güle kullanın.
Çok teşekkür ederiz park yatak olarak gerçekten güzel kullanışlı görünüyor 23+6 günlügüz biraz bekletiyoruz besikte kararlıyiz
Hanımlar bende daha alışverişe başlamamış biri olarak şeyi merak ettim bu park besikleri direk karyola olarak mi kullanacaksınız yoksa karyolası ayrı bunu anne yanına mi alacaksınız merak ettim
Biz bunu ilk etapta anne yanı olarak kullanacağız Ayrıca ufak portatif anne yanı besiği alarakta salonda veya ailem uzakta biraz kalmaya gittigimde yanimda goturecegim sekilde kullanacagiz Park yatak oldugu icin park kısminı ilerleyen dönemde kullanmayı düsünuyoruz Cocuk odasida yapmak istedigimiz icin daha çok tercih ettik Eksik veya yanlış düsündügumuz bir yer varsa fikirlerinizi almak isteriz
Yani çocuk odasındaki yatak ayrı bu ayrı olacak anladım ben tam olarak onu öğrenmek istemiştim bende henüz kafamda fikirleri oturtma aşamasındaym
Ahaha biz de hala oturtmaya calisiyoruz kafamizda 2.5 yasinda falan ayri oda düsünüyoruz idare edicez o zamana kadar evde köpeklerde olunca curcuna olucakmış gibi duruyor park kısmını ozellikle bebiş ellenip ayaklaninca biraz köpeklerle mesafe koymak için çok istiyorum
Rabbim hepimizin gönlüne göre olmasını nasip etsin herşeyi
Amin insallah gönlümuzce olur her sey
Bende bunu düşünüyorum
Ben Hoffie Mastic Anne Yanı Park Yatak Sallanır Oyun Parkı Cibinlikli Yatak Hediyeli 70x110 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol Şuan fiyatida düşmüş ben bunu aldım hem yataklı hem sallanabilir özellikle biz çok beğendik
Ben joie den almıştım ilk oğlumda 4 yıl oldu hala aldığım gibi duruyor kızım içinde onu kullanacağım içide baya rahat ebebek ten almıştım
Evet geldi biz denemelip açıp kurduk sonra doğuma daha olduğu için topladik anne yanını sallanır istiyordum sallanır olması çok avantajlı geldi kalitesini çok beğendik ben alt açma vs beşikte aramadım açıkçası oraya çocuğumu koyupta altinida açmam tabiki tercih meselesi ama suanlik gözlem olarak memnunuz inşallah kullanincada memnun kalmaya devam ederim
Ben bu beşiği aldım çok memnunum çok beğendim fiyatıda çok yüksek değil yanında küçük beşikte var portatif şehir dışı bir yere kalmaya giderken görümce akraba vs kullanışlı kolay taşınabilir olması ayrı avantaj oldu bana bana
Beşik çok guzelmis sallanabilir ozelligi var mi
Prego 8040 70x120 nin e bebek fiyati 6.500 tl trendyol fiyati 5.500tl Elele bonte 2 6in 1 de hoşuma gitti canlı görmedim önermis arkadaslarimız baktım ayni ölcülerde sallanabilirmis ayrica ufak besigide var internet fiyatı 5500
Henüz almadım erken oldugu icin ama internetten alıcam her seyi internetten alıyorum bir sorun yasamadım bugüne kadar